Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ιτούδης, ο βατός στόχος του Δημήτρη...!!

Όσο κι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιάστηκε κατά το παρελθόν ως ένας παρορμητικός παράγοντας, στη συγκεκριμένη περίπτωση φάνηκε να δίνει και να κερδίζει μία τεράστια μάχη αυτοσυγκράτησης. Γράφει ο Τάσος Μαγουλάς.
Ιτούδης, ο βατός στόχος του Δημήτρη...
Είναι πραγματικά ευχάριστο ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μας συστήθηκε ξανά. Οι πρώτες συστάσεις, το δήλωσε και ο ίδιος, δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και έκανε ένα άλμα μπροστά παρουσιάζοντας ένα πιο ηγετικό προφίλ. Το πραγματικό προφίλ διότι αυτόν το ρόλο επέλεξε ο ίδιος και η οικογένειά του για την επόμενη ημέρα στο σύλλογο.
Είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε μόνο τα θετικά από το επίσημο ξεκίνημά του, διότι όπως λένε δεν υπάρχει είδηση αν δεν γραφτεί πρώτα στις εφημερίδες, έτσι και αν δεν ακουστεί δημόσια ο λόγος ενός ηγέτη δεν είναι... ηγέτης. Βγήκε, μίλησε, απάντησε σε όλα άρα... συν. Οφείλουμε, λοιπόν, να είμαστε καλοπροαίρετοι απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του μπάσκετ κρατάει όρθια την ομάδα που όρισε μία ολόκληρη εποχή στην Ευρώπη.
Ο Δημήτρης Ιτούδης και η ερμηνεία...
Μία σημαντική συνέντευξη η πρώτη ως το αφεντικό του Παναθηναϊκού όπου είπε πολλά κι εννόησε περισσότερα. Το εύκολο είναι να ερμηνεύσουμε την κύρια ατάκα ότι κάποιοι από το περιβάλλον του Ομπράντοβιτς προσπάθησαν να αποδομήσουν τον Παναθηναϊκό. Τι κάνει νιάου νιάου στην κεραμοσκεπή; Ο Δημήτρης Ιτούδης. Είναι η εύκολη λύση, ο πιο βατός στόχος. Δεν υπήρξε σαφής απάντηση κι επειδή είναι πολλά τα χρόνια της σχέσης δεν γίνεται να μείνουμε στην ερμηνεία. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Ισχύει ή δεν ισχύει. Δεν θα μείνουμε στην ερμηνεία όταν υπάρχουν σαφείς αναφορές παραπόνου προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Το παράπονο του Δημήτρη...
Όσο κι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιάστηκε κατά το παρελθόν ως ένας παρορμητικός παράγοντας, στην συγκεκριμένη περίπτωση φάνηκε να δίνει και να κερδίζει μία τεράστια μάχη αυτοσυγκράτησης. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε τρεις ή τέσσερις αποστροφές του λόγου του αναφέρθηκε στο παράπονο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν έμεινε "να βοηθήσει ένα φίλο", "είπε ότι είναι μαζί μας δημόσια, ενώ ήδη είχε διαφανεί ότι δεν θέλει να μείνει".
Θα έχει και συνέχεια...
Βγήκε το παράπονο και η μερική απογοήτευση κυρίως για τον Σέρβο προπονητή διότι όντως η σχέση τους ήταν πραγματικά θερμή. Αυτό που έκανε ήταν να φροντίσει να μην απομυθοποιήσει τον καλύτερο Ευρωπαίο κόουτς και να αφήσει, όσο γινόταν, στο απυρόβλητο τον πράσινο θρύλο του. Το παράπονο δεν κρύφτηκε μεν, αλλά ο "Ζοτς" έμεινε πολύ... ψηλά. Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις μπορείς να ερμηνεύσεις διάφορα, αλλά στο τέλος της ημέρας, αν ήθελε να πει κάτι παραπάνω, θα το έλεγε. To be continued...
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: