Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μιλίτο: «Η επιτυχία έχει μία συνταγή»

Μιλίτο: «Η επιτυχία έχει μία συνταγή»
Την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Ίντερ και στην αξία των συμπαικτών του, εξεδήλωσε ο Ντιέγκο Μιλίτο. Ο Αργεντινός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «La Stampa» και παρουσιάστηκε σίγουρος για το πρότζεκτ της ομάδας, τονίζοντας πως ο χρόνος θα αποδείξει πως γίνεται σωστή δουλειά.

Είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Ίντερ, αφού η εκτελεστική του δεινότητα είναι τεράστια. Με τα δικά του γκολ οι «νερατζούρι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τίτλους στην Ιταλία και να σηκώσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντιέγκο Μιλίτο, όμως, αποτελεί και έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, μιας και σε κάθε παιχνίδι δίνει και την ψυχή του.

Ο Μιλίτο μιλώντας στη εφημερίδα «La Stampa», παραδέχτηκε πως η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για την ομάδα του. «Δεν θα είναι εύκολη χρονιά. Ξεκινάμε, σχεδόν, από τα θεμέλια. Η αποχώρηση του Μαϊκόν, του Ζούλιο Σέζαρ, του Λούσιο οδήγησε στην ανάγκη να χτίσουμε από την αρχή την ομάδα. Είμαι, όμως, αισιόδοξος, αφού αυτοί που ήρθαν είναι ικανότατοι παίκτες και εμείς που μείναμε μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα πολλές και πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα. Με τον καιρό θα αποδειχτεί πως έχω δίκιο να πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ», αναφέρει ο Μιλίτο.

Η ομάδα έχει και προπονητή καινούργιο. Ποια είναι η γνώμη του Μιλίτο για τον Αντρέα Στραματσόνι; «Ο κόουτς είναι προετοιμασμένος και πολύ διαβασμένος. Αυτό που μου αρέσει πολύ, όμως, είναι πως σου λέει αυτά που θέλει στο ίσια. Μιλάει ανοιχτά και κατάφατσα, κάτι που θεωρώ μεγάλο προτέρημα», απαντά ο «Πρίγκιπας».

Ο ίδιος τι περιμένει από τον εαυτό του τη νέα χρονιά; «Θα προσπαθήσω να βάλω πολλά γκολ, είναι λογικό. Δουλεύω σκληρά για να το πετύχω αυτό, αφού για μένα μία είναι η συνταγή της επιτυχίας. Να ιδρώσεις και να πονέσεις», τόνισε ο Μιλίτο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: