Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα έκοβα τον Μπενζεμά σε ροδέλες!»

«Θα έκοβα τον Μπενζεμά σε ροδέλες!»
Οκ, μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να μη διανύει και τις καλύτερες του μέρες με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, αφού εδώ και επτά ματς δεν έχει δει τη χαρά του σκοραρίσματος, όμως οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Πιερ Μενές για την απόδοση του Γάλλου επιθετικού ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής.

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος εκδήλωσε τη δυσαρέσκεια του για τον άσο της Ρεάλ, δηλώνοντας πως θα τον έκοβε ευχαρίστως σε ροδέλες!

Ο Μενές, παρά τη νίκη των «τρικολόρ» επί της Λευκορωσίας με 3-1 την περασμένη Τρίτη, δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχαριστημένος εξαιτίας της συνεχιζόμενης αφλογιστίας του Μπενζεμά.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ανέβασε την κριτική του στο μπλογκ που διατηρεί, όπου δεν επεφύλασσε και τα κολακευτικότερα των σχολίων για τον βασικό στράικερ της ομάδας: «Θα τον έκοβα ευχαρίστως σε ροδέλες αν δεν είχε δώσει την τελική πάσα για το ένα γκολ. Δε φαίνεται να απασχολεί και πολύ κόσμο ότι ο νούμερο ένα επιθετικός των «Μπλέ» δεν σκοράρει εδώ και 7 ματς. Ε, λοιπόν εγώ βρίσκω ότι υπάρχει πρόβλημα!»

Από την οργή του Μενές δεν γλίτωσε ούτε ο Πατρίς Εβρά: «Δεν ξέρω πια τι άλλο να πω για τον Εβρά. Συνήθως, απλά επισημαίνω τα λάθη του. Στο συγκεκριμένο ματς δεν τον είσαι καν. Δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει. Πιθανότατα σε τίποτα!»

Γλυκομίλητος ο Γάλλος δημοσιογράφος αν μη τι άλλο…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: