Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Κλείνει» Μπέτο ο Ημίθεος!!

Ονοματολογία στο φουλ... Με το μικρό χρονικό περιθώριο και τη δεδομένη κι αναγκαία ενίσχυση, η χθεσινή μέρα στη Μίκρα θύμιζε... παρέλαση με πλήθος ατζέντηδων να μεταβαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ και να προτείνει ποδοσφαιριστές. Ακόμη και μέσω διαδικτύου υπήρξαν αντίστοιχες προτάσεις και επαφές. Επί της ουσίας, δεν ανακοινώθηκε κάποια μεταγραφική κίνηση ως το βράδυ, κάποια οριστική συμφωνία. Είναι όμως δεδομένο (αν δε δοθεί παράταση) πως η σημερινή μέρα θα έχει ανακοινώσεις, θα υπάρξουν οριστικές καταλήξεις σε αρκετές προσπάθειες που είναι ήδη σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Μ" ωστόσο, ένας παίκτης που είναι προ των πυλών της Μίκρας και πιθανώς να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα, είναι ο Βραζιλιάνος Μπέτο.

Στα "θέλω" της ομάδας

Ο Τζιλμπέρτο Γκαλντίνο Ντος Σάντος ή κοινώς Μπέτο, όπως είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, φαίνεται πως θα αποτελέσει μεταγραφική επιλογή της ομάδας. Ο 34χρονος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη (δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του) και πληροί τις αγωνιστικές προϋποθέσεις της ομάδας. Ο Μπέτο αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και ως επιτελικός μέσος. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί στις Ρεσίφε, Σαν Λορέντζο, Ράμπλα Τζούνιορς, με το μεγαλύτερο μέρος στην καριέρα του και το όνομά του να το έχει "φτιάξει" στην Πορτογαλία. Στην Ιβηρική έχει αγωνιστεί στις Πάσος Φερέιρα (2000-04 με 119 συμμετοχές), Μπέιρα Μαρ και μια διετία στη Μπενφίκα (2005-07). Πριν από την τετραετή (2008-12) παρουσία του στον Εργοτέλη, φόρεσε τη φανέλα της Ελβετικής Σιόν σε 32 αγώνες. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες υπήρξε πολύ θετικό κλίμα και όλα δείχνουν πως ο Μπέτο θα ανακοινωθεί αποτελώντας ποδοσφαιριστή της ομάδας που θα έχει ενεργό συμμετοχή και στην παραγωγή παιχνιδιού.

Και Χόρχε Λόπες

Μέσα στις πολλές προτάσεις ποδοσφαιριστών που έγιναν στον Ηρακλή, συγκαταλέγεται το όνομα του 33χρονου Ισπανού, Χόρχε Λόπες Μοντάνια. Ο πρώην μέσος του ΟΦΗ παραμένει ελεύθερος και πέρασε δοκιμαστικά πρόσφατα στην Κίνα χωρίς να "κλείσει" κάπου. Μάλιστα χθες υπήρξε φημολογία πως βρίσκεται στο στόχαστρο και της Καβάλας. Ο Λόπες έχει αγωνιστεί πέραν του ΟΦΗ σε Λαγκρονιές, Βιγιαρεάλ (1999-03 σε 134 ματς με 30 γκολ), Βαλένθια (2003-07, 45-4), Μαγιόρκα (2004-05, 29-1), Ραθίνγκ Σανταντέρ (2007-08, 36-6), Ρεάλ Σαραγόσα (2008-11, 94-9) και πέρσι σε 21 παιχνίδια του ΟΦΗ σκόραρε 1 φορά.

Προτάθηκε ο Ντε Γκροοτ

Ένας ακόμη από τους παίκτες που προτάθηκαν εξετάζουν στον Ηρακλή, είναι ο Ολλανδός 32χρονος επιθετικός της Βίλεμ, Ντόνι Ντε Γκροοτ. Παρ' ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος, κάτι που θα συμβεί από τη στιγμή που θα βρει ομάδα. Ο Ντε Γκροοτ έχει αγωνιστεί στην Ουτρέχτη, τη Φόλενταμ, την Έμμεν, τη Ρόσενταλ, τη Ντε Γκράαφτσαπ, τη Βάαλβάικ, τη Βίλεμ, ενώ έχει περάσει και από την Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας. Η παραγωγικότερη χρονιά του ήταν στην Έμμεν όπου σε 31 ματς σκόραρε 30 φορές, ενώ πρόπερσι με τη Βάαλβάικ πέτυχε 20 γκολ σε 34 ματς και πέρσι 14 σε 32 με τη Βίλεμ.

Αύριο με... νέο πρόσωπο

Σήμερα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα αύριο στο Καυτανζόγλειο, ο κόσμος θα δει (ίσως όχι αγωνιζόμενο στην 11αδα) έναν -τουλάχιστον- από τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στον Ηρακλή...





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: