Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Ήττα» του Παναθηναϊκού στην ΓΣ της λίγκας!!

«Ήττα» του Παναθηναϊκού στην ΓΣ της λίγκας
Μία… βαριά ήττα, έστω στο επικοινωνιακό κομμάτι, καταγράφηκε για τον Παναθηναϊκό στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας καθώς ο εκπρόσωπος των «πράσινων», Στράτος Σωπήλης, πήρε μόλις έξι ψήφους στην διαδικασία για την εκλογή εκπροσώπων στο ΔΣ της ΕΠΟ και δεν εξελέγη. Βρύζας, Κομπότης και Πουλινάκης επικράτησαν στην ψηφοφορία και θα πλαισιώσουν τον Γιάννη Μώραλη που ως πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, μπαίνει αυτόματα συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Ο Γιάννης Μώραλης ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, παίρνει αυτομάτως θέση στο ΔΣ της ΕΠΟ αλλά η ουσία είναι στους τρεις άλλους που εκλέχθηκαν. Ενώ λοιπόν αναμενόταν να είναι στην τριάδα οι Βρύζας, Κομπότης και Σωπήλης, ο εκπρόσωπος των «πράσινων» πήρε μόνο έξι ψήφους και έμεινε εκτός.

Αντίθετα, ο Μάνθος Πουλινάκης, ως εκπρόσωπος του ΟΦΗ στην διαδικασία, πήρε οκτώ ψήφους και… προσπέρασε τον Σωπήλη, παίρνοντας και την τρίτη θέση στην λίστα των εκπροσώπων της Σούπερ Λίγκας στο ΔΣ της ΕΠΟ. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους, ο Βρύζας πήρε 14 ψήφους, ο Κομπότης 13, ο Πουλινάκης 8, ο Σωπήλης 6 και ο Γρόλιος (Άρης) 4.






πηγή: sport-fm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: