Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Κριβοκάπιτς: «Θα έχει πίεση ο Ηρακλής, αλλά αντέχω»

Η μεταγραφική αντεπίθεση, μετά την ανάκρουση της απόφαση για συμμετοχή του Ηρακλή στη Football League, ξεκίνησε… Ο «Γηραιός» ήρθε σε συμφωνία με τον Ράντοβαν Κριβοκάπιτς, ο οποίος αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα είναι και με τη… βούλα «κυανόλευκος».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 34χρονος Σέρβος αγωνίζεται στη χώρα μας καθώς αποτέλεσε στο παρελθόν ποδοσφαιριστής της Βέροιας. Πέρυσι βρίσκονταν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕ Παραλίμνης.

Το νέο απόκτημα –αν όλα πάνε καλά- του Ηρακλή, λίγο πριν περάσει από ιατρικές εξετάσεις μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Για τη συμφωνία του με τον Ηρακλή και για το πώς νιώθει με αυτή την εξέλιξη: «Είμαι μια χαρά. Είμαι χαρούμενος επειδή ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Πιο ευχαριστημένος θα είμαι αν η ομάδα πάει ψηλά. Για αυτό ήρθα. Το ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει ιστορία. Πέρασαν από εδώ πολλοί καλοί παίκτες. Θα έχει πίεση εδώ αλλά την αντέχω».

Στη συνέχεια σκιαγράφησε το προφίλ του λέγοντας: «Είμαι παίκτης που παίζω στο κέντρο. Τώρα ήρθα λίγο αργά, αλλά στην προπόνηση θα προσπαθήσω να είμαι πιο έτοιμος. Θα προσπαθήσω να το δώσω όλα στο γήπεδο και προσπαθώ να μιλάω εκεί. Ήμουν δύο χρόνια στην Βέροια μετά πήγα στην Κύπρο και ξαναήρθα εδώ», ενώ στο τέλος έστειλε το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας: «Να είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο. Ο Ηρακλής είναι πάνω από όλα».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: