Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Επιβαρυντικό το σκεπτικό για ΠΑΟΚ!!

Επιβαρυντικό το σκεπτικό για ΠΑΟΚ
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε σήμερα (14/09) το σκεπτικό της απόφασης της UEFA για την τιμωρία της ομάδας λόγω των επεισοδίων στο εντός έδρας ματς με την Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτό γίνεται ξεκάθαρο ότι επιρρίπτονται οργανωτικές ευθύνες στην ομάδα, ενώ γίνονται λεπτομερείς αναφορές για το τι έγινε εντός και εκτός γηπέδου, γεγονότα που η ομοσπονδία θεωρεί ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, μόνο αν είχε προβλέψει καλύτερα η διοίκηση του δικεφάλου του βορρά.

Μέσα από το έγγραφο φαίνεται ότι οι ευθύνες βαραίνουν τον ΠΑΟΚ. Γι αυτό και η ποινή της ΠΑΕ ήταν τόσο βαριά, βαρύτερη από των Αυστριακών των οποίων η έφεση απορρίφθηκε. Η νομική υπηρεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει ήδη την έφεση που θα καταθέσει μάλλον την προσεχή Δευτέρα (17/9) και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα κληθεί για την εκδίκαση στις αρχές Οκτωβρίου.

Εκεί θα φανεί αν μειωθεί κάπως, η ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, το πρόστιμο των 150 χιλιάδων, αλλά και ο αποκλεισμός για ένα χρόνο με τριετή αναστολή, με τις ενδείξεις-προαίσθημα των ανθρώπων του δικεφάλου του βορρά να είναι αρνητικό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: