Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Aυτούς "τσεκάρει" ο Δώνης

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.
Από το… κόσκινο του Γιώργου Δώνη περνούν μια σειρά από ποδοσφαιριστές που έχουν λιγότερες ή περισσότερες πιθανότητες να φορέσουν τη φανέλα με το δικέφαλο και ανάμεσά τους υπάρχουν ονόματα που εξάπτουν τη φαντασία των οπαδών της ομάδας.

Λόγω παρελθόντος ξεχωρίζει κανείς εύκολα εκείνο του Αντελίνιο Βιεϊρίνια για τη επιστροφή του οποίου υπάρχει μεγάλη πίεση από τον κόσμο. Ο Πορτογάλος ξέρει πως με την αλλαγή προπονητή στη Βόλφσμπουργκ παίζει το τελευταίο του χαρτί για καθιέρωση. Αν δεν τα καταφέρει και μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτησή του.

Για την αμυντική γραμμή, ο Μπεν Χαϊμ είναι εκείνος που συγκεντρώνει τα στοιχεία που ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Έμπειρος, με δυνατή προσωπικότητα και ποδοσφαιρική ποιότητα αλλά και κασέ προσεγγίσιμο, αφού οι απαιτήσεις του δεν ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.

Άλλες δύο περιπτώσεις εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον 24χρονο Λούκας της Καρπάτι που είναι μεσοεπιθετικός και καλύπτει με επιτυχία όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης και τον Μπέκοε, ο οποίος είναι ακραίος, όμως στο «Δικέφαλο του Βορρά» αφήνουν να εννοηθεί πως στοχεύουν σε κάτι καλύτερο.

Φυσικά υπό… παρακολούθηση είναι και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και δείχνουν καλές περιπτώσεις. Ξεχωρίζει ο Σωκράτης Φυτανίδης, για την απόκτηση του οποίου -είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του- θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα σκάουτινγκ εξετάζει εξονυχιστικά και άλλος δύο παίκτες, τον Ολαϊτάν της Βέροιας και τον Βασιλακάκη της Ξάνθης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: