Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Έβγαλαν την υποχρέωση!!

Έβγαλαν την υποχρέωση
Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Ο προπονητής της Φιορεντίνα χαρακτήρισε εύκολη τη νίκη της ομάδας του με 2-0, αλλά έδωσε τα συγχαρητήριά του στη Γιούβε Στάμπια για τον ενθουσιασμό που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο και ο οποίος προκάλεσε αρκετά προβλήματα στους «Βιόλα».

Αποστολή εξετελέσθη για τη Φιορεντίνα. Η ομάδα που έχει εκπλήξει τους πάντες με την πορεία της στο πρωτάθλημα, προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας νικώντας εύκολα τη Γιούβε Στάμπια με 2-0. Κάτι που ικανοποίησε τον Βιντσέντζο Μοντέλα.

«Αν και στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα, καταφέραμε να πάρουμε μια σχετικά εύκολη νίκη, ανεβάζοντας την απόδοσή μας στο δεύτερο μέρος. Μπράβο στους αντιπάλους μας γιατί έπαιξαν με ενθουσιασμό και πάθος. Σε εμάς έλειψε αυτός ο ενθουσιασμός στην αρχή, αλλά καταλάβαμε πως απαιτείται προσπάθεια για να νικήσουμε. Όπως και να έχει, πάντως, κάναμε ξανά αρκετές ευκαιρίες, κάτι που μου αρέσει», σημείωσε ο Μοντέλα.

Το μυαλό του Μοντέλα επιστρέφει στο πρωτάθλημα, όπου η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει τη Σαμπντόρια. «Βγάλαμε την υποχρέωση του Κυπέλλου και από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε για τον αγώνα της Κυριακής. Αντιμετωπίζουμε τη Σαμπντόρια, μια ομάδα που βρήκε το ρυθμό της και δείχνει να ξεπερνάει την περίοδο κρίσης. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι», εκτίμησε ο προπονητής της Φιορεντίνα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: