Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Δεν σουτάρουμε»

«Δεν σουτάρουμε»
Δεν φάνηκε να έχει παράπονο από τους παίκτες του, παρά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας, ο Τζαν Πιέρο Βεντούρα. Ο προπονητής της Τορίνο αναγνώρισε πως ήταν δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να παίξουν καλύτερα, αφού αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί, αλλά στάθηκε στο γεγονός πως έκαναν κάποιες ευκαιρίες, που θα έπρεπε να αξιοποιήσουν.

Ήταν ένα από τα δύο παιχνίδια της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ιταλίας που είχαν για αντίπαλους ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Η Σιένα φιλοξένησε την Τορίνο, σε έναν αγώνα που πολλοί περίμεναν να θυμίζει φιλικό προετοιμασίας, λόγω των πολλών αλλαγών στις οποίες προχώρησαν οι δύο προπονητές. Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 2-0 και άφησαν εκτός συνέχειας του θεσμού την Τορίνο του Τζαν Πιέρο Βεντούρα.

Ο προπονητής των «Γκρανάτα» μιλώντας μετά το ματς δεν έδειξε να απογοητεύεται από το αποτέλεσμα. «Κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, όταν και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες που έπρεπε να αξιοποιήσουμε. Από το δεύτερο ημίχρονο έχω κάποια παράπονα, αφού δεν παίξαμε καλά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως αποφεύγαμε να κάνουμε σουτ. Δεν ξέρω το λόγο, θα το κοιτάξουμε», είπε ο Βεντούρα.

Η έλλειψη ομοιογένειας ήταν εμφανής, πάντως. «Σωστό είναι αυτό. Πολλοί παίκτες έπαιζαν μαζί για πρώτη φορά. Βάσει συνθηκών, πάντως, έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό, αφού μας περιμένει το ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Εκεί θέλουμε να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι. Για εμάς τους ίδιους και για τον κόσμο μας», υπογράμμισε ο προπονητής της Τορίνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: