Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τα είπαν με τους προπονητές Φύσσας-Βόκολος!!

Τα είπαν με τους προπονητές Φύσσας-Βόκολος
Συνάντηση με τους περιφερειακούς προπονητές και τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς είχαν σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ο τεχνικός διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Τάκης Φύσσας και ο συντονιστής του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών ομάδων, Λεωνίδας Βόκολος.

Βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η υλοποίηση του πλάνου, μέσω του επικείμενου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, στο οποίο βασίζεται αφενός ο σχηματισμός της νέας Εθνικής ομάδας κάτω 15 ετών και αφετέρου η περαιτέρω διαδικασία εκπαίδευσης των νέων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο απώτερος σκοπός της δημιουργίας μιας εθνικής ποδοσφαιρικής ταυτότητας.

Μιλώντας στους περιφερειακούς προπονητές ο κ. Τάκης Φύσσας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο, διότι με τις επιλογές σας θα συνδράμετε αποφασιστικά στον καλύτερο δυνατό καταρτισμό των Εθνικών ομάδων. Η δουλειά που έχετε αναλάβει είναι εξίσου σημαντική με αυτή των ομοσπονδιακών προπονητών, καθώς από εσάς εξαρτάται η ελαχιστοποίηση της απώλειας ταλαντούχων παικτών. Σας εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο κ. Λεωνίδας Βόκολος εξήγησε στους περιφερειακούς προπονητές τις διαφορές που έχουν προκύψει στην υλοποίηση του πλάνου σε σχέση με την περσινή αγωνιστική σεζόν, καθώς και στον τρόπο αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών μέσα από σύγχρονο διαδικτυακό πρόγραμμα, το οποίο κατασκευάστηκε για την υποστήριξη του πλάνου ανάπτυξης Εθνικών ομάδων.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: