Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η Γιουβέντους ήταν μόνο η αρχή!!

Η Γιουβέντους ήταν μόνο η αρχή
Τη βεβαιότητά του πως η νίκη επί της Γιουβέντους ήταν μόνο η αρχή μιας σειράς θετικών αποτελεσμάτων, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό «Sky» ο Στέφαν Ελ Σααραουί. Ο επιθετικός της Μίλαν φάνηκε αισιόδοξος για την μετέπειτα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα θετικά σχόλια που ακούγονται για αυτόν.

Η απόκτησή του από τη Τζένοα το περασμένο καλοκαίρι δεν προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών. Όλοι έβλεπαν τη Μίλαν να χάνει τους μεγάλους παίκτες της και να τους αντικαθιστά με νεαρούς, φιλόδοξους, αλλά άπειρους ποδοσφαιριστές, κανείς από τους οποίους δεν έμοιαζε ικανός να καλύψει τα κενά που δημιουργούνταν. Ο Στέφαν Ελ Σααραουί, ωστόσο, μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να… πάρει από το «χέρι» τη Μίλαν και με τα γκολ του να αναγκάσει άπαντες να παραδεχτούν πως, τελικά, επρόκειτο για σπουδαία μεταγραφή.

Ο «Φαραώ» κλήθηκε από το ιταλικό «Sky» να σχολιάσει τη νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους και έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του. «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, που ήταν αποτέλεσμα της ομαδικότητας και του πάθους μας. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια σειρά ανάλογων επιτυχιών, που θα μας βοηθήσουν να ανεβούμε στη βαθμολογία, αλλά και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στις καλές εμφανίσεις», τόνισε ο Ελ Σααραουί.

Πόσο μπορεί να ανέβει στη βαθμολογία η ομάδα σου; «Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας, οπότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα σταματήσει η Μίλαν. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από αυτό με την Κατάνια, ελπίζοντας σε στραβοπατήματα όσων βρίσκονται μπροστά μας. Είναι αισιόδοξος πως θα τερματίσουμε σε θέση που λίγοι θα περίμεναν πριν λίγο καιρό», απάντησε με έμφαση ο νεαρός επιθετικός.

Τα σχόλια που ακούγονται για σένα πόσο σε επηρεάζουν; «Είμαι ευχαριστημένος από όσα λέγονται. Από τη μεριά μου προσπαθώ να προσφέρω στην ομάδα ό,τι μπορώ. Ακόμα και ακραίος αμυντικός έχω παίξει προκειμένου να τη βοηθήσω. Αλλά παραμένω προσγειωμένος. Ξέρω πως είμαι στην αρχή της καριέρας μου. Απαιτείται χρόνος και διάρκεια για να πω πως πέτυχα κάτι», τόνισε ο Στέφαν Ελ Σααραουί.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: