Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δώνης: «Είμαι εδώ…!»

Δώνης: «Είμαι εδώ…»
Διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά για να δικαιώσει τον Χουάν Ρότσα και να του δείξει ότι μπορεί να υπολογίζει σ’ εκείνον δήλωσε ο Χρήστος Δώνης.

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Προοδευτική (4-0) και ευχήθηκε η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα και τον ίδιο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης στη NOVA

Για το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα. Κάναμε το καθήκον μας και προχωράμε. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Για την νίκη επί της Προοδευτικής: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός λόγω της βροχής. Προσπαθήσαμε και νικήσαμε με ευρύ σκορ. Αυτό θέλαμε, για να είμαστε άνετοι στον επαναληπτικό. Χάρηκα που έκανα ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τον προπονητή μου και να δείξω ότι θα είμαι εδώ, όποτε με χρειαστεί».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Είναι ένας σημαντικός τίτλος και θέλουμε να τον κατακτήσουμε».

Για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο: «Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά αν είμαστε όπως πρέπει θα νικήσουμε».

Για την παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα: «Είναι ωραίο να τους βλέπω δίπλα μου. Είναι θετικό και για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει μέλλον. Παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και έχουμε καλή συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: