Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Το μυαλό μας επιστρέφει στο πρωτάθλημα»

«Το μυαλό μας επιστρέφει στο πρωτάθλημα»
Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, αλλά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Εουτζένιο Κορίνι μετά τη λήξη του αγώνα της Κιέβο με τη Ρετζίνα για το Κύπελλο Ιταλίας. Η ήττα με 1-0 πίκρανε τον προπονητή της Κιέβο, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να επαναλάβει πως προτεραιότητα της ομάδας του είναι η παραμονή στη Serie A.

Ζήτησε τη νίκη - πρόκριση από τους παίκτες του, ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν στην επόμενη φάση. Ο Εουτζένιο Κορίνι, όμως, είδε τη Ρετζίνα να κερδίζει με 1-0 την Κιέβο και να «σφραγίζει» εκείνη το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κορίνι ήταν εμφανώς στενοχωρημένος. «Θέλαμε πολύ να προκριθούμε για να αντιμετωπίσουμε τη Μίλαν στο Σαν Σίρο. Παίξαμε καλύτερα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Στο χρονικό σημείο που δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα, δεχτήκαμε γκολ και αποκλειστήκαμε. Στην ομάδα είχαμε πολλούς παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση, οι οποίοι δεν βοηθήθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο. Λυπάμαι για την κατάληξη του αγώνα, αλλά ταυτόχρονα είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Τουλάχιστον έπαιξαν με περηφάνια», τόνισε ο Κορίνι.

Η απόδοση αυτή σας κάνει να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον; «Ζούμε μια δύσκολη περίοδο από την αρχή της χρονιάς. Με αυτά που είδα σήμερα, είμαι αισιόδοξος πως σύντομα θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Μέχρι τα Χριστούγεννα μας περιμένουν 4 δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Αν παίξουμε όπως σήμερα, θα καταφέρουμε να κάνουμε καλές γιορτές», επισήμανε ο προπονητής της Κιέβο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: