Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Για πάντα «σπιρούνι» ο Ντεφό!!

Για πάντα «σπιρούνι» ο Ντεφό
Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Τότεναμ εξέφρασε ο Ζερμέν Ντεφό, αποκλείοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην ΚΠΡ τον προσεχή Ιανουάριο.

Σύμφωνα με φήμες που αναπαράγονται στα αγγλικά μέσα, ο Χάρι Ρέντναπ έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Άγγλο επιθετικό, με τον οποίο έχει συνεργαστεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ για την Τότεναμ φέτος με 10 γκολ, δεν δείχνει καμία διάθεση να αλλάξει επαγγελματική στέγη: «Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Αγαπώ τον σύλλογο και να πετυχαίνω γκολ για μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι φανταστικό», ξεκαθάρισε ο Ντεφό.

«Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Τότεναμ. Νομίζω ότι είναι καλή περίοδος για να βρίσκομαι στο κλαμπ και θέλω να πετύχω κάτι σπουδαίο με αυτή την ομάδα», συνέχισε.
Όσο για τη νίκη επί της Λίβερπουλ που έφερε τους Λονδρέζους στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας σχολίασε: «Παίξαμε πολύ καλά και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Με την ποιότητα που έχουμε μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και να τερματίσουμε σε μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: