Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Σο: «Ευχαριστώ τον κ. Φερέιρα»

Σο: «Ευχαριστώ τον κ. Φερέιρα»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Πάπε Σο μετά το τέλος του αγώνα με την Προοδευτική (4-0).

Ο μέσος του «τριφυλλιού» ευχαρίστησε το ιατρικό επιτελείο που τον βοηθούσε όλο αυτό τον καιρό να ξεπεράσει το πρόβλημά του, ενώ δεν ξέχασε και τον Ζεσουάλντο Φερέιρα για το γεγονός ότι τον έφερε στους «πράσινους» το καλοκαίρι.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πάπε Σο:

Πως νιώθεις που συνδύασες την επιστροφή σου με γκολ; «Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα, διότι για πολύ καιρό δεν μπορούσα να παίξω. Δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν. Επίσης, δεν θα ξεχάσω και θα ευχαριστήσω τον κύριο Φερέιρα, που ήταν στην ομάδα μέχρι πριν λίγο. Δεν θα ξεχάσω ότι αυτός με έφερε και εκείνος επέμενε για να βρίσκομαι εδώ».

Σε δυσκόλεψε το βαρύ γήπεδο; «Υπήρχε πάρα πολύ νερό. Προσπάθησα να κάνω κάποιες φάσεις, αλλά δεν μου βγήκαν. Είδατε πως ήταν το γήπεδο. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, δώσαμε το μάξιμουμ».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο πρώτος σας στόχος; «Στόχος μας είναι να νικάμε όσο το δυνατόν περισσότερο και αν είναι εφικτό, να πάρουμε τον τίτλο».

Πέφτεις πάνω στα μεγάλα παιχνίδια. Ανυπομονείς για το ντέρμπι; «Ναι, το περιμένω. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά ας μην ξεχνά ότι και ο Παναθηναϊκός είναι το ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: