Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Οριόλ: «Το σύστημα του Αλκαράθ ταιριάζει στον Άρη»

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Οριόλ Λοθάνο Φαράν, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Λούκας Αλκαράθ ο οποίος αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός του Άρη.


Για το αν μαθαίνει τα νέα του Άρη:

«Μαθαίνω για τον Άρη, ξέρω ότι τελευταία δεν τα πηγαίνει πολύ καλά και ότι στο τελευταίο παιχνίδι έχασε 4-0».

Για το γεγονός ότι έκανε το ντεμπούτο του με τον Αλκαράθ στη Ράθινγκ Σανταντέρ:

«Συνεργαστήκαμε δύο χρόνια μαζί στην Σανταντέρ, είμαι ευγνώμων γιατί με βοήθησε να κάνω το ντεμπούτο μου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν . Έχει συγκεκριμένο σύστημα, αμυντικό και θα βοηθήσει πολύ τον Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Για το αν μπορεί να βγάλει τον Άρη από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει:

«Επειδή ακριβώς του αρέσει να δουλεύει αμυντικά και ο Άρης εκεί που βρίσκεται θα χρειαστεί μια δυνατή άμυνα, είναι ο κατάλληλος».

Για το αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί εύκολα στην Ελλάδα:

«Το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο και όχι ελληνικό ή ισπανικό, μπορεί να προσαρμοστεί. Το σύστημα του θα ταιριάξει στον Άρη και θα μπορέσει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται».

Για το αν επικοινώνησε μαζί του:

«Όχι δεν έχουμε επικοινωνία. Έχω να τον δω από πέρυσι που ήταν προπονητής στην Αλμερία και είχαμε παίξει αντίπαλοι. Αν επικοινωνήσω μαζί του όμως θα του πω ευχαρίστως ότι θέλει να μάθει για τον Άρη».

Για το τι θα του έλεγε αν του τηλφωνούσε να του πει πως έρχεται στον Άρη:

«Θα του έλεγα ότι πάει σε μεγάλη ομάδα η οποία περνάει δύσκολες στιγμές αλλά έχει τον κόσμο που τη στηρίζει. Ο τρόπος που στήνει την ομάδα θα βοηθήσει τον Άρη. Θα του έλεγα να πάει ώστε να βοηθήσει τον Άρη».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: