Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τα είπαν για Πάτο!!

Τα είπαν για Πάτο
Σε φιλικό κλίμα και με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές έγινε η συνάντηση του μάνατζερ του Πάτο με τη διοίκηση της Μίλαν, στην οποία συζητήθηκε το αίτημα του Βραζιλιάνου να αγωνίζεται περισσότερο. Από την πλευρά της ομάδας δεν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κουβέντας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πάτο έκανε μόνο μια τηλεφωνική παρέμβαση.

Μετά το τέλος του αγώνα της Μίλαν με την Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πάτο, ο οποίος είχε πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδας του, είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο. Ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να εξηγήσει τους λόγους του αγωνιστικού παροπλισμού του και αποκάλυψε πως περιμένει την άφιξη του μάνατζέρ του, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις με τη διοίκηση και να βρεθεί μια λύση.

Πριν περάσει μία εβδομάδα, ο μάνατζερ του Πάτο, Ζιλμάρ Βελόζ, έφτασε στο Μιλάνο και συνάντησε τους ανθρώπους της Μίλαν. Αρχικά η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, αλλά λόγω υποχρεώσεων του Αντριάνο Γκαλιάνι, μεταφέρθηκε για το απόγευμα της Τετάρτης. Εικάζεται πως θέμα της συζήτησης ήταν το μέλλον του Πάτο στη Μίλαν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Πάτο παρενέβη τηλεφωνικά, αφού δεν ήταν παρών στο ραντεβού. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ο μάνατζερ αποχώρησε από τα γραφεία της Μίλαν, χωρίς να κάνει δηλώσεις. Από την πλευρά της ομάδας εκδόθηκε μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία δεν γινόταν γνωστό ούτε το ακριβές θέμα, ούτε το αποτέλεσμα της κουβέντας. «Ήταν μια θερμή συνάντηση, σε πολύ καλό κλίμα», αναφέρει η ανακοίνωση των «ροσονέρι».

Οι όποιες εξελίξεις, πάντως, αναμένονται σύντομα, αφού πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ήδη η Κορίνθιανς έχει κάνει μια πρώτη κρούση για δανεισμό του παίκτη. Μια λύση που, όμως, δεν ικανοποιεί τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: