Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δερμιτζάκης: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»

Δερμιτζάκης: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικός του Πανθρακικού, αμέσως μετά τη νίκη επί της Νίκης Βόλου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στα… κακά στοιχεία της ομάδας του αλλά και την άμυνα, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της β’ εθνικής, γιατί τυχαίνει να έχουμε παρακολουθήσει το πρωτάθλημα αυτό. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, παρά την κούραση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η ομάδα ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε, δεν είχε σκοπιμότητα και έκανε πολλές ευκαιρίες.

Ήμασταν πάρα πολύ πειθαρχημένοι, σοβαροί στο παιχνίδι μας. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, πετύχαμε δυο γκολ, αλλά στο τέλος η Νίκη Βόλου ρίσκαρε και είχε κάποιες ευκαιρίες. Δίνουμε ραντεβού στο Βόλο. Να ευχηθώ τα καλύτερα σε έναν άνθρωπο που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Στέλιο Μανωλά».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, είδαμε ότι και παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχές, δικαιολόγησαν στο απόλυτο την παρουσία τους».

Για το αν εντόπισε κάποιες αδυναμίες για τον Πανθρακικό σε αυτό το παιχνίδι: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να εντοπίζουμε τα προβλήματά μας για να τα διορθώνουμε. Δεχθήκαμε κάποιες ευκαιρίες, δημιουργήσαμε κι εμείς πολλές, αλλά είναι σημαντικό πως και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να εντοπίζουν τις αδυναμίες που μπορεί να παρουσιάζουμε».

Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός δεν έδειξε υπεροψία: «Υπεροψία δε μπορεί να υπάρχει, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε ξεκινήσει από χαμηλά, γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν σαν πρόκληση το κύπελλο και σεβόμαστε φυσικά το θεσμό αυτό».

Για το μηδέν στην άμυνα για τέταρτο διαδοχικό αγώνα: «Είναι το τέταρτο παιχνίδι που κρατάμε το μηδέν στην άμυνα και δε νομίζω πως είναι τυχαίο αυτό».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέλιος Μανωλάς υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει όσες ελπίδες έχει για την πρόκριση στον επαναληπτικό:

«Ξέραμε πως στα τελευταία παιχνίδια και μετά την αλλαγή προπονητή, ο Πανθρακικός είναι βελτιωμένος και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς στη Β’ Εθνική έχουμε 40 παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, είχαμε κάποιους τραυματίες, κρατήσαμε και ορισμένους ποδοσφαιριστές εκτός. Είχαμε σαν στόχο στο πρώτο ημίχρονο να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να ρισκάρουμε περισσότερο στην επανάληψη.

Στο δεύτερο κάναμε κάποιες αλλαγές για να γίνουμε πιο επιθετικοί. Κινδυνεύσαμε αρκετά από τον Πανθρακικό και στο τέλος σταθήκαμε άτυχοι, αφού ειδικά στην ευκαιρία του Ουέλινγκτον θα μπορούσαμε να μειώσουμε το σκορ. Θα διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες μας αναλογούν στον επαναληπτικό. Είπαμε να πάμε στο δεύτερο ημίχρονο με το 1-0, αλλά δεχθήκαμε και ένα δεύτερο τέρμα. Ο Πανθρακικός έχει πολύ καλές μονάδες στην επίθεση, καλές συνεργασίες και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: