Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Δεν κάναμε την προετοιμασία που θέλαμε»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, αλλά στάθηκε και στο πως θα μπλοκάρουν οι παίκτες του τα ατού του ΑΓΟΡ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, ο τρόπος που παίζει το Ρέθυμνο δεν συμβαδίζει με τα στοιχεία μας σαν ομάδα. Εχουμε κάποια προβλήματα και δεν κάναμε την προετοιμασία που θέλαμε. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό, θα προσπαθήσουμε, πάντως, να ανταπεξέλθουμε ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη. Χρειάζεται δυνατή άμυνα και από εκεί και πέρα επιθέσεις και αιφνιαδιασμούς. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που δεν θα διστάσει ποτέ στον αιφνιαδιασμό, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντιπάλου. Αρα θα πρέπει οι παίκτες να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν σε όσα θα συναντήσουν στο αυριανό παιχνίδι.

Οταν λέω κομβικό παιχνίδι, από την άποψη ότι μία νίκη απέναντι στον Αρη θα έχει ακόμη περισσότερο θετικό πρόσημο αν έρθει μία νίκη κι αυτή την εβδομάδα. Πρέπει πάντως να είμαστε προσγειωμένοι γιατί το ένα αποτέλεσμα ακολουθεί το άλλο».

Για τους τραυματίες δήλωσε: «Ο Καλλές μπήκε αλλά δεν είναι έτοιμος, ο Χαριτόπουλος είναι ασθενής και ο Παπαδόπουλος είχε ένα μικρό πρόβλημα. Ο Χαριτόπουλος νομίζω ότι θα είναι έτοιμος» .

Τόνισε ότι: «Το Ρέθυμνο προσπαθεί να μειώσει την δύναμη του αντιπάλου, δεν είναι μόνο ότι σουτάρει πολλά τρίποντα, είναι και τρόπος που τον κάνει. Δεν τον έχουν συνηθίσει οι αντίπαλες ομάδες. Σουτάρουν στον αιφνιδιασμό και ο παίκτης πολλές φορές δεν είναι έτοιμος. Εκμεταλλεύονται τα προσόντα που έχουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις».

Για τον κόσμο πρόσθεσε: «Εμείς πάντα θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή να παίζει σε γεματο, το άδειο γήπεδο είναι αρνητικό στοιχείο. Ελπίζουμε οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο».

Για την καλή ψυχολογία επεσήμανε: «Η ψυχολογία είναι πολύ σοβαρό στοιχείο σε οτιδήποτε κάνεις στην ζωή, αυτή την στιγμή έχουμε καλή ψυχολογία και αυτό μας βοηθάει να ξεπερνάμε άλλα προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα».

Για το φιλικό των βετεράνων: «Ηταν ευχάριστη νότα για όλη την πόλη να βλέπεις κόσμο να χειροκροτεί μεγάλους αθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: