Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Επέστρεψε ο Ντίας στη Ρίβερ!!

Επέστρεψε ο Ντίας στη Ρίβερ
Ο Ραμόν Ντίας, ο άνθρωπος που για μια πενταετία (1995-2000) οδήγησε την Ρίβερ στην κατάκτηση επτά τίτλων, επιστρέφει στο «Μονουμεντάλ» για να πάρει τη θέση του Ματίας Αλμέιδα που αποχώρησε από τον πάγκο των «μιγιονάριος».

Ο Ματίας Αλμέιδα συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα της Ρίβερ, Ντανιέλ Πασαρέλα, πως έκλεισε ο κύκλος του, μιας και ούτε ο κόσμος, ούτε η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, ήθελαν να συνεχίσει. Μετά από 18 μήνες θητείας ο Αλμέιδα έφυγε λοιπόν από την Ρίβερ. Ο αντικαταστάτης ωστόσο, δεν άργησε να βρεθεί.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Ρίβερ σε 5 εγχώριους τίτλους, ένα Σουνταμερικάνα και σ’ ένα Κόπα Λιμπερταδόρες, ο Ραμόν Ντίας συμφώνησε με τον Πασαρέλα και εδώ και κάποιες ώρες, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από το σάιτ της Ρίβερ Πλέιτ είναι ο νέος προπονητής της. Μεγαλύτερη στιγμή, όπως γράψαμε πιο πάνω, ήταν η κατάκτηση του Λιμπερταδόρες του 1996, με μια ομάδα αστέρων όπως ο Ορτέγα, ο Φραντσέσκολι, ο Κρέσπο και ο Αλμέιδα, έφτασε στο 2ο και τελευταίο Λιμπερταδόρες της Ρίβερ μέχρι σήμερα, μιας και στον επαναληπτικό τελικό είχε επικρατήσει 2-0 της Αμέρικα Κάλι, που είχε κερδίσει 1-0 στην Κολομβία.

Το βίντεο του επαναληπτικού τελικού του Λιμπερταδόρες του 1996:






πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: