Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δικαίωση για Φακούντο Πάρα!!

Δικαίωση για Φακούντο Πάρα
Σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης της Αταλάντα με την Τσεζένα για το Κύπελλο Ιταλίας, αναδείχτηκε ο Φακούντο Πάρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λάρισας πέτυχε δύο γκολ και, ουσιαστικά, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Μπέργκαμο. Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάρα μίλησε στους δημοσιογράφους και αφιέρωσε τα γκολ που πέτυχε στην οικογένειά του.

Τον γνωρίσαμε από το πέρασμά του από τη Λάρισα, όπου αγωνίστηκε από το 2007 ως το 2009. Ο Φακούντο Πάρα από το καλοκαίρι ανήκει στην Αταλάντα, στην οποία ακόμα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Η ευκαιρία για να δείξει τις ικανότητές του, όμως, του εμφανίστηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο την Τσεζένα και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Πέτυχε δύο γκολ και χάρισε την πρόκριση στη φάση των «16» στην ομάδα του Μπέργκαμο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάρα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε. «Περίμενα πολύ καιρό αυτή την ευκαιρία και νομίζω πως την αξιοποίησα αρκετά καλά. Για το λόγο αυτό είμαι ικανοποιημένος», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Πέτυχες γκολ με το τακούνι. Ένα γκολ σπάνιο, δύσκολο, που απαιτεί έμπνευση και ικανότητες. «Δεν το σκέφτηκα καν. Στη συγκεκριμένη φάση μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να σκοράρω. Το έκανα και έπιασε», σχολίασε ο Πάρα.

Αφιερώνεις κάπου τα γκολ που πέτυχες; «Στη σύζυγό μου και το μωρό μου. Βρίσκονται μαζί μου στην Ιταλία και με στηρίζουν. Τους οφείλω τα πάντα. Αυτά τα γκολ είναι για εκείνους», ήταν η αναμενόμενη απάντηση του Φακούντο Πάρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: