Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Ο Κόντε δεν με υπολογίζει»

«Ο Κόντε δεν με υπολογίζει»
Την πίκρα του για την ελάχιστη συμμετοχή του στα παιχνίδια της Γιουβέντους εξέφρασε ο Λούσιο, μιλώντας στην εφημερίδα «Bild». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε πως ο Αντόνιο Κόντε δεν τον υπολογίζει καθόλου και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γερμανία.

Μεταπήδησε από την Ίντερ στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της «Μεγάλης Κυρίας» θεωρούσαν πως με την προσθήκη του θα πρόσθεταν εμπειρία στην αμυντική γραμμή της ομάδας τους. Μετά από λίγους μήνες, όμως, ο Λούσιο δεν έχει κατορθώσει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της «Γιούβε», είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω των επιλογών του Αντόνιο Κόντε. Οι δύο, μόλις, συμμετοχές του αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το γεγονός αυτό δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Λούσιο, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μιλώντας στη γερμανική «Bild». «Είμαι δυστυχισμένος στο Τορίνο. Μετά από τόσους μήνες στη Γιουβέντους κατάλαβα πως ο Κόντε δεν με υπολογίζει καθόλου. Πέρασα δύσκολες μέρες λόγω του τραυματισμού μου, αλλά περνάω ακόμα δυσκολότερες βλέποντας πως δεν έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ. Θέλω να φύγω από τη Γιουβέντους και να πάω σε μια ομάδα όπου θα μπορώ να παίζω», είπε με πίκρα ο Λούσιο.

Ποιος μπορεί να είναι ο πιθανότερος προορισμός σου; «Μακάρι να ερχόμουν στη Γερμανία. Εκεί έχω περάσει μερικές από τις καλύτερες χρονιές μου. Θα ήμουν ευτυχισμένος αν επέστρεφα. Για να μην πω για τα παιδιά μου. Θα χοροπηδούσαν από τη χαρά τους», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Ποια ομάδα της Γερμανίας θα προτιμούσες; «Η Βόλφσμπουργκ θα ήταν μια εξαιρετική περίπτωση. Θα με αναγεννούσε μια τέτοια μεταγραφή», απάντησε ο Λούσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: