Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μπενίτεθ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Την αισιοδοξία του ότι η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Ράφα Μπενίτεθ, λίγο μετά τη νέα γκέλα της ομάδας του και τη «λευκή» ισοπαλία με τη Φούλαμ.

Μπορεί οι Λονδρέζοι να απέχουν επτά βαθμούς από την κορυφή, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός δεν χάνει την αισιοδοξία του, σχετικά με την υπόθεση τίτλος. Η Τσέλσι βέβαια μετά και το 0-0 με τη Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη έμεινε για έκτο σερί ματς μακριά από τις νίκες, ενώ μάλιστα δεν κατάφερε να βρει καν δίχτυα στα τρία τελευταία της παιχνίδια.
Παρ' όλα αυτά ο Μπενίτεθ δεν χάνει την αισιοδοξία του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων σχετικά με το αν μπορεί η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Γιατί να μην μπορούμε; Η χρονιά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Αν το καταφέρουμε, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους».
Συνεχίζοντας ο προπονητής της Τσέλσι θύμισε το παράδειγμα της περσινής σεζόν: «Θυμηθείτε ότι πέρυσι η Σίτι ήταν μπροστά και ο τίτλος φαινόταν εύκολη υπόθεση. Τελικά, όμως κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι».



πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: