Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μιχαλήτσος: «Είπα όχι και για προπονητής και να βρω προπονητή»

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Μιχαλήτσος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την πρόταση που του έγινε να αναλάβει τον πάγκο του Άρη και για τη βοήθεια που του ζητήθηκε στην επιλογή του προπονητή.

Για την πρόταση που του έγινε να αναλάβει τον πάγκο του Άρη:

«Όταν με φώναξαν οι άνθρωποι του Άρη μου είπαν να κάτσω στον πάγκο της ομάδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ίσως καθόμουν και μέχρι το τέλος.

Θεώρησα ότι μετά τη φυγή του πρώτου προπονητή ο Άρης έπρεπε να πάρει έναν προπονητή που θα ήταν αποδεκτός από όλους. Θεωρώ πως όταν δεν έχεις την αποδοχή από όλους δεν μπορείς να προβάλεις τα πράγματα όπως θέλεις.

Στον Άρη υπάρχουν σοβαρά άτομα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος που θα είναι υπεράνω και θα ισχύσει η γνώμη του ώστε να σου πει προχώρα. Αν δεν τα έχεις αυτά δεν μπορείς να προχωρήσεις σε μια ομάδα όπως ο Άρης».

Για τη βοήθεια που του ζητήθηκε στην επιλογή του προπονητή:

«Εγώ δεν είμαι περαστικός από τον Άρη έχω 35 χρόνια στην ομάδα σε πολλά πόστα. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Άρη μου είπαν να τους βοηθήσω στην επιλογή του προπονητή και το έκανα και τώρα. Εγώ βοηθάω όποιος και να είναι, τους είπα ότι δεν αναλαμβάνω το ρίσκο για έναν προπονητή που δε θα είμαι σίγουρος γι? αυτόν.

Είπα ότι δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον από τους Έλληνες προπονητές που θα μπορέσει να βοηθήσει αυτή τη στιγμή τον Άρη. Από ξένους δεν ήξερα να τους πω για κανέναν. Κυκλοφόρησε ότι μιλούσα με ξένους προπονητές, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Δεν εισηγήθηκα για κανέναν προπονητή. Όποιος και να έρθει εγώ θα είμαι πρόθυμος και το έκανα και με τα παιδιά αυτό, να τον βοηθήσω. Τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνανε, γιατί είναι τιμή να σου προτείνουν να αναλάβεις τον Άρη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Για το αν βοηθήσει τον Πασιαλή και Μπουγιουκλή:

«Εγώ είμαι πάντα κοντά στα παιδιά, δεν απέχω. Έχω επαφή με τα παιδιά όλο το διάστημα».

Για το ότι ο Αλκαράθ θα βρίσκεται αύριο στο γήπεδο:

«Δεν γνωρίζων ποιος θα έρθει, τίποτα. Θα είναι πάντως πολύ σημαντικό που θα βρίσκεται στο γήπεδο γιατί σε όλες τις ομάδες και σε όλα τα Πρωταθλήματα όταν έρχεται ένας νέος προπονητής οι παίκτες υπερβάλουν για να δείξουν το κάτι παραπάνω. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τον Άρη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: