Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Θέλει να δει… καθρέφτη η ΑΕΚ!!

Θέλει να δει… καθρέφτη η ΑΕΚ
Τα πρώτα αποτελέσματα του «κουρέματος» των οφειλών της θέλει να μάθει την Παρασκευή η ΑΕΚ.

Οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη και ο Ανδρέας Δημητρέλος συνέχισαν τις επαφές με πρώην παίκτες και μάνατζερ, με στόχο ως αύριο να έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος τους.

Πριν τις συζητήσεις λοιπόν την προσεχή εβδομάδα με τους περσινούς αρχηγούς και προπονητές, ελπίζεται ότι θα έχουν μια αξιόπιστη εικόνα των μειώσεων που θα έχουν πετύχει.

Οι επαφές με τους πρώην παίκτες και μάνατζερ συνεχίστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς την Πέμπτη. Τόσο εντός των εγκαταστάσεων των Σπάτων, όσο και έξω απ’ αυτές. Ο όγκος των περιπτώσεων, δε, που συζητήθηκαν επιτρέπει αισιοδοξία πως πριν το Σαββατοκύριακο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις.

Κάτι που θα σημαίνει πως θα μπορούν να βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα για την επιτυχία του «κουρέματος» που επιδιώκεται τόσες μέρες (με όπλο τη ρευστότητα και δέλεαρ την άμεση αποπληρωμή όσων πιστωτών συμφωνήσουν εντός 15ημέρου).

Εφόσον αυτό συμβεί λοιπόν, οι Ηλίας Βιντιάδης, Βίκτωρ Παππάς και Ανδρέας Δημητρέλος θα μπορούν να περάσουν από βδομάδα στις (επίσης πολύ σημαντικές) συζητήσεις με τους συντελεστές της περσινής ομάδας. Ήτοι, του αρχηγούς (Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ, Γεωργέα) και τους Νίκο Κωστένογλου και Μανόλο Χιμένεθ.

Εκεί όπου θα ζητηθεί κατά πάσα πιθανότητα η κατανόηση που επανειλημμένως έχουν δείξει όλοι τους στο παρελθόν και όπου δεν αποκλείεται στις επαφές να εμπλακεί και ο ίδιος ο Δημήτρης Βιντιάδης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: