Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Δεν είναι εμπόδιο το Κύπελλο»

«Δεν είναι εμπόδιο το Κύπελλο»
Ευχαριστημένος από την πρόκριση που πήρε η ομάδα του ήταν ο Σέρσε Κόσμι μετά το τέλος του αγώνα της Σιένα με την Τορίνο για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ιταλίας. Αυτό, ωστόσο που ικανοποίησε περισσότερο τον Ιταλό τεχνικό ήταν το γεγονός πως η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που είναι σημαντικό για μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Μπολόνια και την Πεσκάρα. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τον Σέρσε Κόσμι να ζητήσει την πρόκριση από τους παίκτες της Σιένα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα έβρισκε μπροστά της τη Λάτσιο. Οι παίκτες ικανοποίησαν την επιθυμία του και κερδίζοντας με 2-0 την Τορίνο, πήραν το εισιτήριο για τη φάση των «16».

Μετά το τέλος του ματς ο Κόσμι ήταν πολύ ευχαριστημένος. «Ήθελα να περάσουμε. Το Κύπελλο έχει τη δική του αξία, δεν το αντιμετωπίζω σαν εμπόδιο. Για αυτό χαίρομαι που προκριθήκαμε. Αυτός ήταν ο βασικός στόχος. Ο δεύτερος ήταν να δω σε ποια κατάσταση βρίσκονται κάποιοι παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα ή ήταν τραυματίες και επανήλθαν πρόσφατα. Έμεινα ικανοποιημένος και από αυτή την πλευρά. Αυτό, ωστόσο, που με χαροποιεί περισσότερο είναι πως για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν δεχόμαστε γκολ. Για μια ομάδα σας εμάς, που θα παλέψει για την παραμονή της στη Serie A, είναι σημαντικό να έχουμε καλή αμυντική συμπεριφορά», είπε ο Ιταλός κόουτς.

Τελικά, όλη η εμφάνιση της Σιένα σας ικανοποίησε ή υπήρξαν κάποια πράγματα που θα θέλατε να αλλάξετε; «Πρέπει να βελτιωθούμε στην κατοχή της μπάλας. Μου φαίνεται πως προτιμούμε να κυνηγάμε τους αντιπάλους μας, από το να κάνουμε εμείς το παιχνίδι. Αυτό θέλω να το αλλάξω», απάντησε ο Κόσμι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: