Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Υπ΄ ατμόν ο Βιβιανί

Μετά την περσινή του ομολογουμένως καλή σεζόν, ο Βιβιανί, από την στιγμή που παρέμεινε στην Ξάνθη, ήταν δεδομένο ότι θα πάρει την φανέλα του βασικού. Ο Γάλλος τερματοφύλακας όμως σύντομα έχασε την δυνατότητα να παίρνει την φανέλα… σπίτι του. Αρκετά λάθη, ασταθής και φυσικά με λάθη που πλήρωνε η Ξάνθη, είδε την άλλη πλευρά του νομίσματος. Βρέθηκε στον πάγκο, έμεινε στην εξέδρα και φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζεται.

Αρκετοί άφηναν να εννοηθεί ότι με τον Βιβιανί υπάρχουν και άλλου είδους προβλήματα. Φαίνεται όμως ότι τα καθαρά αγωνιστικά είναι αυτά που τον αφήνουν στο περιθώριο. Ο Γάλλος γκολκίπερ δύσκολα θα κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη του προπονητή και της διοίκησης και επειδή το συμβόλαιο του κρίνεται αρκετά μεγάλο, δεν αποκλείεται να λυθεί σύντομα. Άλλωστε, πέραν του Λοντίγκιν, που είναι νεαρός και δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στα παιχνίδια που έπαιξε, υπάρχει και η λύση του αξιόπιστου και έμπειρου Σωτήρη Λυμπερόπουλου, που περιμένει την δική του φετινή ευκαιρία.

Σε γενικές γραμμές πάντως, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης θα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια, καθώς είναι δεδομένη η δυσαρέσκεια που υπάρχει για μερικούς, από την διοίκηση κατά κύριο λόγο. Ίσως και ο Μαρσελίνιο ακόμη, πήρε το μήνυμα του στο πρόσφατο παιχνίδι του Περιστερίου, όπου έμεινε στον πάγκο. Άπαντες οφείλουν να ανεβάσουν στροφές, διότι δεν οδηγείται πουθενά η ομάδα, με αυτή την εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: