Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Λύθηκε το συμβόλαιο του Λαριβέι!!

Λύθηκε το συμβόλαιο του Λαριβέι
Παρελθόν αποτελεί από την Κάλιαρι ο Χοακίν Λαριβέι. Ο Αργεντινός είχε ζητήσει την άδεια της διοίκησης της ομάδας της Σαρδηνίας ώστε να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του στην Ατλάντε Κανκούν και μετά την ευτυχή κατάληξη που είχαν οι συζητήσεις του με τους Μεξικανούς, έλυσε το συμβόλαιό του με την Κάλιαρι.

Ανήκε στην Κάλιαρι από το 2007, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα. Ο Χοακίν Λαριβέι αγωνίστηκε στην ομάδα της Σαρδηνίας σε 63 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 14 γκολ. Το 2009 δόθηκε δανεικός στη Βελέζ Σάρσφιλντ και ακολούθως στην Κολόν. Επιθυμία του, ωστόσο, ήταν να μεταγραφεί κάπου όπου θα αγωνιζόταν περισσότερο. Η ευκαιρία αυτή του παρουσιάστηκε όταν τον προσέγγισε η Ατλάντε Κανκούν του Μεξικού.

Ο Λαριβέι ζήτησε και πήρε άδεια από την Κάλιαρι, ώστε να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στο Μεξικό. Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων, ο Αργεντινός έλυσε το συμβόλαιό του με την Ιταλική ομάδα και ετοιμάζεται να κάνει το μακρινό ταξίδι για την Κεντρική Αμερική.

Ο Λαριβέι αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς της Κάλιαρι, καθώς διακρινόταν για το πάθος του, αν και υστερούσε σε αποτελεσματικότητα. Ο Αργεντινός αναγνωρίζοντας την αγάπη που έλαβε, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Κάλιαρι. «Θα μπορούσα να πάω και να παίξω ακόμα και στο φεγγάρι, η καρδιά μου ωστόσο θα μείνει για πάντα κυανέρυθρη», αναφέρει χαρακτηριστικά.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: