Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Είδα αυτό που ήθελα»

«Είδα αυτό που ήθελα»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή ως τώρα, έμεινε ο Στέφανο Πιόλι. Ο προπονητής της Μπολόνια προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στη Λιβόρνο, αλλά αυτό δεν κόστισε στην ομάδα του, που προκρίθηκε στη φάση των «16» νικώντας με 1-0.

Την παραμονή του αγώνα της Μπολόνια με τη Λιβόρνο για το Κύπελλο Ιταλίας, ο Στέφανο Πιόλι είχε τονίσει πως θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή μέχρι τώρα, ελπίζοντας να του αποδείξουν πως αξίζουν να παίζουν περισσότερο και στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη - πρόκριση που πήρε η Μπολόνια, ο Πιόλι δεν μπορούσε να είναι παρά ικανοποιημένος.

«Σήμερα αυτό που ήθελα ήταν να δω μερικούς παίκτες που έχουν παίξει λίγο ως τώρα. Είμαι χαρούμενος γιατί εκτός από την πρόκριση, την οποία ζήτησα, έλαβα πολλά θετικά μηνύματα από αρκετούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως με αυτό το παιχνίδι κάποιοι από τους παίκτες μου κατάφεραν να δείξουν την αξία τους και να θέσουν υποψηφιότητα για τα επόμενα ματς», δήλωσε ο Πιόλι.

Είπατε πως ζητήσατε την πρόκριση, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους σας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σαν… αγγαρεία το θεσμό του Κυπέλλου. «Θέλω να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, άσχετα αν δεν είναι αυτός ο πρώτος στόχος μας. Μέσα από τους αγώνες του Κυπέλλου μπορεί να υπάρξει εξέλιξη σε παίκτες, αλλά και στην ομάδα γενικότερα. Σαφώς και ήθελα να προκριθούμε, αλλά οι πανηγυρισμοί θα λήξουν απόψε. Από αύριο το μυαλό μας πρέπει να είναι στο ματς με την Αταλάντα για το πρωτάθλημα», τόνισε ο Πιόλι, γνωρίζοντας πως το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της Μπολόνια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: