Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Παπαστεριανός: «Αν μπορούσα θα έμπαινα με την μπάλα στα δίχτυα»

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής με τον Μανώλη Παπαστεριανό να παραλαμβάνει το βραβείο του από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Βένο. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας δήλωσε πως το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα και έδωσε μήνυμα νίκης ενόψει του αγώνα με τη Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ίδιου και του Γιάννη Βένου:

Ο Μανώλης Παπαστεριανός υπογράμμισε ότι:
«Αρχικά να ευχαριστήσω τον κ. Βένο για την τιμή που μου έκανε να μου δώσει το βραβείο. Το βραβείο αυτό δεν ανήκει στον Παπαστεριανό, ανήκει στον Άρη. Όταν βάζει γκολ ένας παίκτης βάζει όλη η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου για την απόδοσή της στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Δε σημαίνει ότι θα βραβεύομαι για κάθε γκολ που βάζω. Αν μπορούσα εκείνη την ώρα να πάρω την μπάλα με τα χέρια και να μπω στα δίχτυα θα το έκανα. Η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει πως θα μπει, το θέμα είναι να σκοράρεις και να κερδίσει η ομάδα».

«Πιστεύω ότι το ματς με τη Βέροια θα είναι πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα. πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να κρατήσουμε τα θετικά από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και να πάμε για τη νίκη» σχολίασε ο 25χρονος παίκτης των «κίτρινων».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Βένος τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μανώλη, δίκαια επιλέχθηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Είχε πολύ όμορφη εκτέλεση, αλλά ήταν και προϊόν ολόκληρης της ομάδος και συνήθως αυτά τα γκολ έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια της ομάδας, μια περίτεχνη ενέργεια του Αγκάνθο, μια σέντρα ακριβείας και ένα φανταστικό γκολ του Μανώλη. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια και για την πολύ καλή απόδοση που είχε στο παιχνίδι αυτό. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να δούμε και άλλα γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βένος.

Ο πρόεδρος βετεράνων του Άρη πρόσθεσε ακόμη: » Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Έδειξε ότι έχει βρει τα πατήματά της. Οι παίκτες έχουν πολύ καλή ψυχολογία και δείχνουν ότι μπορούν και στέκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Το απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα δύο τελευταία παιχνίδια. Όλη η αρειανή οικογένεια πιστεύει σε αυτούς, τους στηρίζει και ελπίζω στη συνέχεια να δούμε από αυτούς ότι είδαμε και στα τελευταία παιχνίδια».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: