Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο Κουμάλο βλέπει τον ΠΑΟΚ ...Μπαρτσελόνα!

Πάντα έχει κάτι "καλό" να μας πει ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός με τις δηλώσεις του...

Ο Κουμάλο βλέπει τον ΠΑΟΚ ...Μπαρτσελόνα!
Ο Νοτιοαφρικανός στο περιθώριο της ενημερωτικής εκδήλωσης για τη Δωρεά Οργάνων που έγινε στην Καμάρα, παρουσία και των Κάτσε, Πέλκα, μίλησε στο "sport24.gr":
Μπονγκάνι, αρχικά θα θέλαμε ένα σχόλιο για τη δωρεά οργάνων, την οποία και ο ΠΑΟΚ στηρίζει με τη δική σας παρουσία εδώ. 
"Είναι πολύ σημαντική η δωρεά οργάνων. Δεν ξέρεις αν θα είναι κάποιος δικός σου ή εσύ που θα σωθείς από την προσφορά ενός άλλου. Γι' αυτό είναι καλό να ενημερώνεσαι για κάτι που σώζει ζωές"
Ο ΠΑΟΚ μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις δείχνει ότι δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Αλήθεια εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι η ομάδα στην οποία αγωνίζεσαι ξεπερνά τα στενά όρια του ποδοσφαίρου;
"Θεωρώ τον εαυτό μου μέρος ενός σπουδαίου συλλόγου, που αποτελεί κομμάτι της πόλης. Όλοι οι παίκτες δεχόμαστε φανταστική υποστήριξη από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε γι' αυτό".
Να πάμε και στα αγωνιστικά. Την Κυριακή υπάρχει ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Ποιες είναι οι σκέψεις σου γι' αυτό το παιχνίδι;
"Κάθε αγώνας για μας είναι καθοριστικός γιατί θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό αυτή τη χρονιά. Το ματς της Κυριακής είναι μία ακόμη ευκαιρία για μας να κερδίσουμε βαθμούς και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το μάξιμουμ των πόντων".
Εσύ αισθάνεσαι ότι έχεις προσαρμοστεί πλέον στον ΠΑΟΚ;
"Έχω πάντα το μυαλό μου μόνο στο επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να βελτιώνομαι και να παρουσιάζομαι ολοένα και καλύτερος. Είμαι ευγνώμων για την στήριξη που παίρνω απ΄όλους.
Είναι δύσκολο να κάνεις μία αλλαγή στην καριέρα σου όπως εγώ, δεν μπορείς να προσαρμοστείς με τη μία, όμως αισθάνομαι καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι".
Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μία δυσκολία στο να κερδίζει στα τελευταία ματς όπως έγινε στην Κέρκυρα. Που το αποδίδεις;
"Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, αλλά, ειλικρινά, έρχονται ομάδες να μας αντιμετωπίσουν, οι οποίες μένουν πίσω και με τους δέκα παίκτες τους. Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όπως αυτοί που αγωνίζονται στην Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο για να μην σκοράρουν εύκολα.
Μοιάζει μ' αυτό που κάνουν οι ομάδες εδώ με εμάς. Εμείς δουλεύουμε για να βρούμε τις λύσεις και να ανέβουμε στην κορυφή". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: