Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Φταίμε εμείς, όχι ο Ζέμαν»

«Φταίμε εμείς, όχι ο Ζέμαν»
Με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του τα «έβαλε» ο Φραντσέσκο Τότι, μετά την ήττα που υπέστη η Ρόμα με 3-2 από την Πάρμα. Ο αρχηγός των «ροσονέρι» θεωρεί πως δεν έχουν καταφέρει να αφομοιώσουν τις ιδέες του Ζντένεκ Ζέμαν και δεν κάνουν ούτε τα μισά από όσα τους ζητάει ο προπονητής τους.

Με το γκολ που πέτυχε στην ήττα της ομάδας του από την Πάρμα με 3-2, ο Φραντσέσκο Τότι σκόραρε το 218ο τέρμα του στη Serie A και έπιασε τον Τζουζέπε Μεάτσα στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών. Το γκολ αυτό, όμως, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, που δεν απέφυγε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ.

Μετά το τέλος του ματς ο Τότι δεν είχε όρεξη για… επιβραβεύσεις. «Ισοφάρισα την επίδοση του Μεάτσα; Κρίμα γιατί αυτό το γκολ δεν βοήθησε την ομάδα μου. Για ακόμα ένα παιχνίδι μοχθήσαμε και στο τέλος μείναμε χωρίς βαθμό. Δυστυχώς δεν μπορώ να γιορτάσω την επίδοσή μου, στο μυαλό μου είναι μόνο η ήττα της Ρόμα», είπε ο Τότι.

Για ποιο λόγο η ομάδα δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα, ενώ παρουσιάζει και τη χειρότερη άμυνα της Serie A, με 19 γκολ παθητικό; «Η ομάδα απλά δεν λειτουργεί. Δεν κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Δεν κάνουμε ούτε τα μισά από όσα μας ζητάει. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε για να αφομοιώσουμε τις οδηγίες του. Αν το καταφέρουμε θα ανεβούμε, γιατί για την ποιότητα των συμπαικτών μου δεν έχω καμία αμφιβολία», σημείωσε ο αρχηγός της Ρόμα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: