Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Στραματσόνι: «Έτσι και στο Τορίνο»

Πεπεισμένος πως η Ίντερ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του δείχνει καλά στοιχεία και πως βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Αρχικά, ο Στραματσιόνι τόνισε: «Το έλεγα από πριν. Αν χάσουμε βαθμούς με τη Σαμπντόρια, το ματς με τη Γιουβέντους θα έχει μικρότερη σημασία για μας. Έπρεπε να νικήσουμε και το πετύχαμε παίζοντας πολύ καλά. Μπορεί και να είδα την καλύτερη εμφάνισή μας φέτος. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε τέλεια, κάνοντας πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο δυσκολευτήκαμε κάπως, ενώ κάναμε και το μεγάλο λάθος στο γκολ των φιλοξενούμενων. Αλλά αυτό που με ικανοποιεί είναι η αγωνιστικότητα και η νοοτροπία των παικτών μου. Συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά και να προετοιμάζουν το κάθε ματς χωριστά. Μόνο έτσι θα πάμε καλά».
Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Με τη Σαμπντόρια έπαιξαν οι καλύτεροι, δεν θέλησα να κάνω ροτέισον. Κάτι ανάλογο θα γίνει και το Σάββατο. Θα παίξουν οι καλύτεροι. Δεν θέλω να φανώ υπερόπτης, αλλά θα ετοιμάσω την ομάδα σαν να πρόκειται για ένα οποιοδήποτε παιχνίδι. Η ομάδα θα κατέβει για να νικήσει, οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Είμαστε η Ίντερ και θα πάμε στο Τορίνο για να νικήσουμε, γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: