Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο Παπάζογλου δεν φοβάται τον Ολυμπιακό

Τι σου κάνει ένα γκολ σε βάρος του Παναθηναϊκού...

Ο Παπάζογλου δεν φοβάται τον Ολυμπιακό
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "sport24.gr":
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα. Γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει στο Καραϊσκάκη. Εμείς θα παίξουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.
Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με προσοχή και σε όλα τα παιχνίδια πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός απλά μας δημιουργεί πιο δυνατό συναίσθημα λόγω της δυναμικότητας του και είναι πρόκληση για μας να τον αντιμετωπίσουμε στην έδρα του.
Ο Νίκος Αναστόπουλος, μέχρι στιγμής, δεν έχει δώσει κάποια συγκεκριμένη συμβουλή για το παιχνίδι. Το κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά.
Θα δούμε βίντεο από παιχνίδια του Ολυμπιακού θα δούμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ΟΦΗ ώστε να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη".
Για τους στόχους της ομάδας: "Στόχος μας είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο.΄Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε διαφορετικά. Είναι νωρίς να πούμε για τους στόχους της ομάδας. Για τα πλέι οφ δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα ωστόσο, δεν πιστεύω ότι οι ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ θα είναι πολύ καλύτερες από εμάς".
Για τους προσωπικούς του στόχους και το μέλλον του στον ΟΦΗ: "Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου να αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Με εμπιστεύεται ο προπονητής μου και αγωνιστικά είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών καθώς χάσαμε βαθμούς από τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες (Ξάνθη, Κέρκυρα, Πανιώνιο) και μείναμε αήττητοι με ομάδες όπως Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.
Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά ωστόσο είναι καλό που δεν ηττηθήκαμε από δυνατούς αντιπάλους. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο.
Έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και δεν σκέφτομαι αυτή την στιγμή κάτι άλλο αγωνιστικά. Κάποια στιγμή θα ήθελε να φθάσω πιο ψηλά στην καριέρα μου αλλά στην παρούσα φάση δουλεύω καθημερινά για να πετύχω τους στόχους μου αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της στόχους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: