Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Προβάδισμα η Σεβίλη, «καθάρισε» η Χετάφε!!

Προβάδισμα η Σεβίλη, «καθάρισε» η Χετάφε!
Η Σεβίλλη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σημαντικότερο παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο Ισπανίας. Στο πρώτο παιχνίδι με την Εσπανιόλ επικράτησε 3-1 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των 16 του θεσμού.

Για να το πετύχει αυτό όμως χρειάστηκε να ιδρώσει… Ο Φάσιο άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως όταν άρχισαν να πιστεύουν ότι έχουν την νίκη στο… τσεπάκι τους είδαν τα πράγματα να δυσκολεύουν. Η Εσπανιόλ ισοφάρισε στο 69ο λεπτό με τον Αλφόνσο.

Η Σεβίλλη προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να πάρει και πάλι κεφάλι και το κατάφερε στο 83ο λεπτό με τον Κάλα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεγρέδο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 το οποίο δίνει ένα προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά δεν είναι ικανό να σταματήσει τις σκέψεις των παικτών της Εσπανιόλ για ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα…

Η ομάδα, όμως που μπορεί να μιλά από τώρα για πρόκριση είναι η Χετάφε… Αντιμέτωπη με την Πονφεραντίνα επικράτησε εύκολα 4-0, ένα σκορ που ουσιαστικά μετατρέπει σε τυπική υπόθεση τη ρεβάνς.

Προβάδισμα πήρε και η Σπόρτινγκ Χιχόν με το 1-0 επί της Οσασούνα, την στιγμή που η Λεβάντε γνώρισε την ήττα από την Μελίγια με 1-0 και η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στο 0-0 με την Εϊμπάρ. Ανάμεσα στα… θύματα και η Σοσιεδάδ η οποία γνώρισε έκτος έδρας την ήττα 2-0 από την Κόρντομπα, ομάδα της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία των σημερινών αγώνων η Λα Κορούνια και η Μαγιόρκα έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα καθώς ακολουθεί το παιχνίδι στην έδρα τους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ισπανίας:

Εϊμπάρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0
Βαγιαδολιδ – Μπέτις 1-0
Μελίγια – Λεβάντε 1-0
Σπόρτινγκ Χιχόν – Οσασούνα 1-0
Κόρντομπα – Σοσιεδάδ 2-0
Πονφεραντίνα – Χετάφε 0-4
Σεβίλλη – Εσπανιόλ 3-1
Λα Κορούνια – Μαγιόρκα 1-1



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: