Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Στηρίζει τους παίκτες του ο Λίνεν!!

Στηρίζει τους παίκτες του ο Λίνεν
Στο πλευρό των παικτών της ΑΕΚ τάχθηκε και… επισήμως ο Έβαλντ Λίνεν.

Αφού τους το είπε κατ’ ιδίαν, ο Γερμανός παραδέχθηκε και on camera πως δεν έχει πρόβλημα με την απόφαση-διαμαρτυρία των «κιτρινόμαυρων» να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε λοιπόν ότι με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομηθούν χρήματα (ώστε να δοθούν στους πιο χαμηλόμισθους) χωρίς να διαταραχθεί κατά τ' άλλα η προετοιμασία της ομάδας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν στη NOVA

Για την απόφαση να μη διανυκτερεύσει η ομάδα σε ξενοδοχείο: «Συζήτησα με τους παίκτες για το θέμα. Κάνουμε κανονικά την προετοιμασία. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα γευματίσουμε μαζί και το πρωί της Κυριακής θα φάμε πάλι μαζί πρωινό για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι όπως το κάνουμε συνήθως στο ξενοδοχείο. Με προπόνηση, με γεύμα, με ομιλία, με τα πάντα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το βράδυ δε θα διανυχτερεύσουμε στο ξενοδοχείο. Αυτό μόνο και θα εξοικονομήσουμε χρήματα μ' αυτό».

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Κάθε ομάδα μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι της και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά δε σκεφτόμαστε τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Μας ενδιαφέρει μόνο τι κάνουμε εμείς. Αν έχουν παίξει υπέροχα παιχνίδια ή αν δεν έχουν αρχίσει καλά στο πρωτάθλημα, δε μας ενδιαφέρει. Πρέπει να μας νοιάζει τι κάνουμε εμείς. Να παίξουμε καλά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Και φυσικά να ξέρουμε κάπως πως παίζει ο αντίπαλος. Πού είναι ισχυροί και πως μπορούμε να τους σταματήσουμε».

Για την αλλαγή ψυχολογίας μετά το ματς με τον Πλατανιά: «Αυτή είναι μια νίκη και τίποτα περισσότερο. Έχουμε ακόμα 22 παιχνίδια μέχρι το τέλος και προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Σίγουρα είναι καλό να παίρνεις τη νίκη σε ένα παιχνίδι, αλλά δεν αλλάζει τη ζωή μας. Έχουμε πολύ δυνατό αντίπαλο μπροστά μας και χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και να πιστέψουμε στις ικανότητές μας».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει στο ντέρμπι: «Η άμυνα είναι πάντα η βάση της ομάδας. Αν θες να νικήσεις τον αντίπαλο, πρέπει να μην του επιτρέψεις να σκοράρει και να έχεις κατοχή μπάλας. Με τον ΠΑΟΚ προσπαθήσαμε να παίξουμε και επιθετικά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δε θέλαμε να παίξουμε μόνο αμυντικά. Με τον Πλατανιά αλλάξαμε κάπως τον τρόπο παιχνιδιού και τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε σ' αυτή τη λογική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: