Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Και επίσημα «μόνιμοι» οι Πασιαλής- Μπουγιουκλής!

Κλήθηκαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά τη στιγμή που ο Άρης χρειαζόταν αυτό το... κάτι για να ανακάμψει. Χωρίς πολλές δηλώσεις, ανέλαβαν το «βαρύ» φορτίο που έχει ένας προπονητής ο οποίος αναλαμβάνει έναν σύλλογο σαν τον Άρη. Και δεν τα πήγαν και άσχημα. Κάθε άλλο, για την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της ομάδας, δυο ισοπαλίες απέναντι στους «αιωνίους» (που θα μπορούσαν να είναι και νίκες αν δεν είχαν να αντιμετωπίσουν και εξωγηπεδικούς παράγοντες)δεν είναι και άσχημα αποτελέσματα.

Ο λόγος για τους Νίκο Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή που η διοίκηση αποφάσισε να τους δώσει... προαγωγή, μονιμοποιώντας τους στη θέση του «πρώτου» προπονητή. Οι δυό τους βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου συμφώνησαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας και επίσημα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο(ο Μπουγιουκλής μόνο, γιατί ο Πασιαλής είχε ήδη με την Κ-20).

Πλέον η ομάδα είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τη Βέροια, με όλους να δίνουν την απαιτούμενη προσοχή ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: