Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Απροσδόκητη επιστροφή;

Απροσδόκητη επιστροφή;
Τη λύση του Αλεσάντρο Νέστα φέρεται να σκέφτονται οι άνθρωποι της Μίλαν για να λύσουν τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας τους, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Καναδά, με τους Μόντρεαλ Ίμπακτ και αναμένεται να δεχτεί επίσημη κρούση από τη διοίκηση της πρώην ομάδας του.

Ήταν ένας από τους πολλούς έμπειρους παίκτες που αυτό το καλοκαίρι αποχαιρέτησε τη Μίλαν, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ο Αλεσάντρο Νέστα δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι», αποφασίζοντας να μεταναστεύσει για τον Καναδά και να ενταχτεί στους Μόντρεαλ Ίμπακτ. Τα προβλήματα, όμως, που προέκυψαν στην αμυντική γραμμή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την αποχώρηση και του Τιάγκο Σίλβα, αναγκάζουν τους υπεύθυνους της Μίλαν να σκεφτούν σοβαρά την κατάθεση πρότασης για την επιστροφή του.

Η πληροφορία αυτή φτάνει από το κανάλι «Sport Mediaset», στο οποίο αναφέρεται πως η διοίκηση της Μίλαν είναι αποφασισμένη να καταθέσει την πρότασή της τον ερχόμενο Ιανουάριο, θέλοντας να εντάξει τον έμπειρο αμυντικό στο ρόστερ της ομάδας άμεσα.

Οι προθέσεις, πάντως, του Νέστα δεν έχουν γίνει γνωστές, μιας και ο ίδιος σε παλαιότερη δήλωσή του είχε τονίσει πως κοιτάει μπροστά και δεν θέλει να σχολιάσει όσα αφορούν στην πρώην ομάδα του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: