Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Δερμιτζάκης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα, την εικόνα του Πανθρακικού και αυτά που πρέπει να βελτιώσει στην ομάδα.

Για την επιστροφή του:

«Σίγουρα όταν είχα έρθει το 2010 με την προϋπόθεση να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που την επόμενη χρονιά θα ανέβαινε στην Σούπερ Λίγκ, δεν μπόρεσα να το ολοκληρώσω γιατί πήγα στον ΠΑΟΚ. Μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να το κάνω σε έναν οικείο χώρο. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στον Πανθρακικό, έχει αναπτυχθεί με το αθλητικό κέντρο και υπάρχουν όλες οι ανέσεις ώστε να εργαστείς πολύ καλά».

Για την εικόνα του Πανθρακικού:

«Υπήρχαν παιχνίδια που έπαιζε πολύ καλά και παιχνίδια που προβλημάτιζε. Θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς η κατάσταση όμως στην ομάδα είναι συγκεκριμένη και θέλει μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο αλλά ούτε δύσκολο και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την αλλαγή του προπονητή μέσα στη χρονιά:

«Δεν είναι το καλύτερο να αναλαμβάνεις μέσα στην χρονιά μια ομάδα. Στην Ελλάδα όμως συμβαίνει αυτό και έχουμε εξειδικευτεί οι προπονητές. Πρέπει να τρέξουμε πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που όλοι θέλουμε».

Για το ότι ήρθε σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει:

«Τι ότι ήρθα σε ένα μέρος που γνωρίζω είναι καλύτερο για εμένα από ότι να πήγαινα σε ένα που δεν γνωρίζω. Από εμάς θέλει μεγάλη δουλειά, επιμονή και υπομονή για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα:

«Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία, εκεί πρέπει λίγο να βελτιωθούμε. Επιθετικά έχει την ποιότητα να δημιουργήσει η ομάδα. Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και καταλαβαίνουν την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου:

«Αν έλεγα ότι δεν με πειράζει θα έλεγα ψέματα, σίγουρα με στεναχωρεί. Εγώ το μικρό χρονικό διάστημα που έμεινα στην ομάδα έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου από εκεί και πέρα μου έγινε μια πρόταση που ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Σίγουρα δεν έγινε κάτι επίτηδες, δεν έγινε κάτι με δόλο, κανένας δεν ήθελε το κακό κανενός. Σίγουρα έχουν στεναχωρηθεί κάποιοι, εγώ αυτό που έχω να πω είναι να κοιτάξουμε το συμφέρον της ομάδας και την πορεία της ομάδας».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: