Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Μαρκόπουλος: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»
Την προσοχή των παικτών του ζήτησε ο Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στο Περιστέρι, για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 (Σάββατο, 19:00).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, αν θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο και δήλωσε αισιόδοξος για την νίκη.

«Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία του αντιπάλου. Έχουν δυνατή άμυνα, κλείνονται πολύ μέσα στη ρακέτα και για αυτό εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να ξεπεράσουμε και τις απουσίες που θα έχουμε. Είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουμε τον Χαραλαμπίδη, ενώ δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με τον τραυματισμό του Χαριτόπουλου. Ελπίζουμε πάντως ότι με την προσπάθεια όλων θα καλύψουμε τις απουσίες. Οι παίκτες θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν το παιχνίδι. Η νίκη είναι αυτή που δίνει ψυχική διάθεση στην ομάδα και αυτό πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε».

Την άποψή του για το ματς εξέφρασε και ο Νίκος Καλλές.

«Μετά την ήττα στη Δράμα, επιστρέφουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να επιστρέψουμε και στις νίκες. Και για αυτό θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και στα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, αλλά και για τον επόμενό αντίπαλό μας και ελπίζουμε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα φτάσουμε στη νίκη. Το Περιστέρι ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: