Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα στην Παιανία!!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα στην Παιανία!
Την ατάκα πως τα γεγονότα είναι αυτά που κάνουν τις εξελίξεις επειδή είναι «ξεροκέφαλα» πολλοί την αποδίδουν στον αείμνηστο Σαρλ Ντε Γκολ. Ωστόσο επί της ουσίας δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αν ήταν ο Γάλλος αρχιστράτηγος και μετέπειτα πρόεδρος της Δημοκρατίας, που το είπε πρώτος αλλά αν τα λόγια του έχουν νόημα. Και φυσικά, από οποιοδήποτε πρίσμα και αν το δει κάποιος, τα γεγονότα είναι επίμονα και «ξεροκέφαλα» και μόνο αυτά πάντα και παντού δρομολογούν εξελίξεις.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Όσο και αν ο Γιάννης Αλαφούζος διαρρηγνύει τα ιμάτια του πως μέχρι το 2014 θα είναι ο Φερέιρα στον πάγκο του τριφυλλιού, όπως αποκαλύπτει η σημερινή SPORTDAY, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πως αυτό θα συμβεί. Και αυτό όχι γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΟ δεν θα ήθελε να τηρήσει τις δεσμεύσεις του, αλλά επειδή είναι πολύ νέος στο χώρο του ποδοσφαίρου, για να μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει σε μία ομάδα να στηρίζεις έναν άνθρωπο που τα αποτελέσματα δεν τον βοηθάνε. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να αισθάνεται καλύτερα, κάθε φορά που ακούει τις ειλικρινέστατες δηλώσεις συμπαράστασης από τη διοίκηση, ωστόσο μόνο τα αποτελέσματα και κανείς άλλος δεν σου «αγοράζει» χρόνο στο ποδόσφαιρο. Αν τα αποτελέσματα δεν αρχίσουν να βελτιώνονται, τότε αργά ή γρήγορα, καμία σημασία δεν έχει, η στήριξη δεν θα έχει νόημα.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι άλλο: μπορεί ο ΠΑΟ να βελτιωθεί δραματικά αν το πρωί της Δευτέρας για παράδειγμα άλλαζε προπονητή; Η απάντηση ξεκάθαρα είναι «όχι». Και αυτό έχει να κάνει και με τις όποιες ευθύνες του Φερέιρα, που αποψίλωσε σιγά σιγά το ρόστερ αλλά και με τη δεδομένη ανεπάρκεια κάποιων παικτών που δεν αποτελούν επιλογές πρώτης γραμμής. Για αυτούς μπορεί να φταίει ο Πορτογάλος τεχνικός ή μπορεί και όχι, ωστόσο δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για το χάλι που παρουσιάζεται στο γήπεδο. Και το πιθανότερο είναι ο Φερέιρα -που δεν βλέπει το λόγο να παραιτηθεί της όποιας αποζημίωσης δικαιούται (και καλά κάνει)- επειδή δεν υπάρχουν περισσευούμενα χρήματα για απόλυση να μείνει έως τον Μάη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με κίνδυνο ο ΠΑΟ να τερματίσει στη χειρότερη θέση της ιστορίας του. Απλά ο θυμόσοφος λαός το αποκαλεί αυτό «μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: