Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μανωλόπουλος: «Υπήρξε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης»

Μανωλόπουλος: «Υπήρξε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης»
Τίποτα δεν πήγε σωστά για τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό γνώρισε την ήττα (73-64) από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε πως τα λάθη στην τακτική έφεραν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, ενώ θεωρεί πως οι «πράσινοι» ήταν τραγικοί στο δεύτερο δεκάλεπτο και τα πρώτα πέντε λεπτά του τρίτου.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και θεωρώ ότι το δεύτερο δεκάλεπτο, με τα πρώτα πέντε λεπτά του τρίτου ήταν τραγικά. Δεν κάναμε τίποτα σωστό τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Κάναμε κακές επιθέσεις. Δεν παίξαμε το μπάσκετ που προσπαθούμε να παίξουμε και παίζαμε τον τελευταίο καιρό. Δεν είχαμε ομαδικότητα και πολλές πάσες. Σε πολλές επιθέσεις δεν κάναμε καν σουτ», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και πρόσθεσε:

«Όταν κάνεις λάθη στην τακτική υπάρχει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Πολλά παιδιά δεν έχουν την εμπειρία να παίζουν σε τέτοιο επίπεδο και με γεμάτο γήπεδο. Αλλά παρ’ όλα αυτά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί στο τέλος έκαναν μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουν το παιχνίδι. Απλά ήταν αργά. Δεν είναι εύκολο να καλύπτεις μεγάλες διαφορές στην Ευρωλίγκα. Ήταν κάτι δυσάρεστο το σημερινό και δεν το περιμέναμε. Είδαμε όλη την εβδομάδα πως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην προπόνηση, αλλά δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: