Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Super League: Περιθώριο δύο εβδομάδων για τις αδειοδοτήσεις!

Περιθώριο δύο εβδομάδων έδωσε η Σούπερ Λίγκα στα μέλη της προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις αδειοδοτήσεις πριν από την τελική εισήγηση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Τα μέλη της Λίγκας συνεδρίασαν για περίπου... τέσσερις ώρες, ενώ όπως ήταν… αναμενόμενο, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις, χωρίς ωστόσο η κατάσταση αυτή τη φορά να ξεφύγει!
Από εκεί και πέρα όσον αφορά στη... μάχη των τηλεοπτικών που αφορούσε και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο ως ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, η Λίγκα αποφάσισε να στηρίξει τη συμφωνία της με την Νova!
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Super League:
«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
1/ Μέχρι τις 15/11/2012 θα υποβληθούν συγκεκριμένες προτάσεις από τις ΠΑΕ-Μέλη για τις αδειοδοτήσεις, προκειμένου να διατυπωθεί η τελική εισήγηση της Super League προς την ΕΠΟ.
2/ Η Super League επιθυμεί την απαρέγκλιτη τήρηση της συμφωνίας με την FORTHNET/NOVA, περιλαμβανομένου του αποκλειστικού χαρακτήρα των στιγμιοτύπων των αγώνων της Super League.
3/ Αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ που υποβιβάστηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 (ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Δόξα Δράμας) με 150.000 ευρώ ανά ΠΑΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: