Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πιανιτζάνι: «Μεγάλη και σημαντική νίκη για εμάς»

Πιανιτζάνι: «Μεγάλη και σημαντική νίκη για εμάς»
Ευχαριστημένος μόνο από τα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μετά τη νίκη (73-64) της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ επί του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας τόνισε πως στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του έχασαν την ενέργεια που είχαν, με αποτέλεσμα να κάνουν λάθη και να πέσει η διαφορά.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, σε σχέση με το προβληματικό μας ξεκίνημα, λόγω των τραυματισμών. Οι τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είναι κάτι πολύ καλό. Είναι επικίνδυνο όταν ξεκινάς τη διοργάνωση με τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Εάν χάσεις αυτό το πλεονέκτημα, είναι δύσκολο να το ανακτήσεις εκτός έδρας», δήλωσε αρχικά ο Σιμόνε Πιανιτζάνι και πρόσθεσε:

«Είμαι ευχαριστημένος που οι παίκτες μου κατάλαβαν το σύστημα. Ειδικά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Για τρία δεκάλεπτα είχαμε μεγάλη ενέργεια. Στο τελευταίο τη χάσαμε, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Σε αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Έπεσε η ψυχολογία των παικτών και γι’ αυτό κάναμε κάποια λάθη. Γενικά, ήταν μία τεράστια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: