Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Κώστας Βέλλιος: «Ο Απόστολος ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, μου ζήτησε να του φέρω διαρκείας»

Ο Κώστας Βέλλιος, πατέρας του Απόστολου Βέλλιου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, φιλοξενήθηκε από την Αγγλία στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» δηλώνοντας τον θαυμασμό του για το αγγλικό πρωτάθλημα και την Έβερτον, αλλά και την υπερηφάνεια που νιώθει για τον γιο του.

Αρχικά ο Κώστας Βέλλιος δήλωσε για τα προπονητικά κέντρα της Έβερτον πως:
«Δε μπορεί να διανοηθεί κανείς αυτά που βλέπουμε, είναι απίστευτα οργανωμένα, έχουν από 3 πισίνες το καθένα! Έρχεσαι και λες που είμαι!»

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του:

«Όταν είσαι 19- 20 χρόνων μπορείς να γυμναστείς σωστά, είμαστε τυχεροί σε αυτό, γυμνάζεται καλά ο μικρός. Είναι 6 ώρες στο γήπεδο κάθε μέρα. Στην Ελλάδα έκανε 1μιση ώρα προπόνηση. Έχει βάλει 2 κιλά μάζα. Τώρα περιμένουμε ποτέ θα τον καλέσουν να κάνει την πρώτη εμφάνιση. Εδώ αυτό που γίνεται με τον Απόστολο είναι φοβερό. Πέρσι ψηφίστηκε καλύτερος νέος παίκτης από όλα τα φαν κλαπμ της Αγγλίας και δεύτερος ήτανε ο Χαϊντίνγκα. Και τώρα από τις ομάδες της βόρειας Αγγλίας είναι στους 5 καλύτερους κάτω των 24 ετών και η βράβευση θα γίνει τη Δευτέρα. Όλη η Έβερτον είναι δίπλα στον Απόστολο, τον αγαπάνε.»

Για την κίνηση του γιου του να αγοράσει διαρκείας του Ηρακλή:
«Ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Ήμουν στην Ελλάδα και μου είπε να του φέρω το διαρκείας και όταν του το έφερα έκανε την κίνηση να βγει φωτογραφία με τον Μιραλλάς. Χαίρεται για τον Ηρακλή.»

Κλείνοντας ο πατέρας του Απόστολου έστειλε ένα μήνυμα από την Αγγλία φωνάζοντας «Χίλια χρόνια Ηρακλής!»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: