Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ στην έδρα του»

«Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ στην έδρα του»
Στην έδρα του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πολύ δυνατή, στάθηκε ο Τζίμης Κουστένης ενόψει της αναμέτρησης του Περιστερίου με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως όλα θα κριθούν στην ψυχολογία, που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στην ομάδα του και αν μείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχει σχεδιάσει τότε μπορεί να φύγουν από την Θεσσαλονίκη με τη νίκη.

Διαβάστε όσα είπαν οι:

Τζίμης Κουστένης:
«Πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες καθώς και ένα πολύπειρο τεχνικό επιτελείο. Ο ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στο γήπεδό του, είναι πολύ δυνατός, γεγονός που μας κάνει αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε δυνατά διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί, αλλά και το σεβασμό όλων. Είμαστε μια νεανική ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και η ψυχολογία μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να επιβάλλει το ρυθμό του, κάτι που θα το επιτύχουμε μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Δημήτρης Κομποδιέτας: «Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί της μεταξύ μας αναμέτρησης. Διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο και έναν έμπειρο προπονητή. Μάλιστα, στην έδρα του γίνεται ακόμη πιο δυνατός. Το γεγονός ότι προέρχεται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική καθιστά το έργο μας ακόμη δυσκολότερο. Πάντως, εμείς, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Έχουμε αποδείξει ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε και στην Πυλαία, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: