Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ντιντσέρ: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα»

Ντιντσέρ: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Κεμάλ Ντιντσέρ μετά τη νίκη της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ επί του Παναθηναϊκού (76-64).

Ο τζένεραλ μάνατζερ του τουρκικού συλλόγου ήταν ικανοποιημένος -και με το παραπάνω- με την απόδοση αλλά και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι το «τριφύλλι».

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να τους συγχαρώ όλους για τη νίκη. Πραγματικά, ήμασταν όλη την εβδομάδα συγκεντρωμένοι για το ματς αυτό. Οι προπονητές, οι παίκτες ήταν όλοι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε τέτοιο μπάσκετ. Καλή άμυνα και επίθεση μαζί. Είμαι γενικά ικανοποιημένος και είναι σημαντικό να νικάς μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες», δήλωσε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ, Κεμάλ Ντιντσέρ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο. Αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε ριμπάουντ και πόντος έχει σημασία. Σίγουρα θα γίνουν εκπλήξεις στον όμιλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός είναι μαχητικές και μεγάλες ομάδες. Επίσης, ομάδα με δυνατότητες είναι η Χίμκι. Καλή ομάδα είναι και η Καντού, την οποία αντιμετωπίζουμε την επόμενη αγωνιστική. Κάθε νίκη σημαίνει χαρά, καθώς είναι προϊόν δουλειάς. Θέλουμε να πηγαίνουμε ένα βήμα παραπάνω κάθε φορά και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: