Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Βουτσιάς: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα επιτρέψουμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Πασχάλης Βουτσιάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στο επόμενο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Αναλυτικά η συνέντευξη:


Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Όλα τα παιδιά είμαστε ετοιμοπόλεμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μείνανε λίγα 24ωρα, είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε τους 3 βαθμούς. Έχουμε μια εικόνα από τον αντίπαλο, από ότι γνωρίζω έχουν καινούργιο προπονητή και θα έρθουνε με άλλη ψυχολογία. Εμάς μας ενδιαφέρει η νίκη και να παμε μπροστά στο πρωτάθλημα. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία κάνοντας το 2 στα 2 να ανέβει η ψυχολογία μας. Η ομάδα πρέπει να βρει το δρόμο της, μια νίκη θα μας φέρει στις πρώτες θέσεις. Δεν έχουμε ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το κύπελλο αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, δε μπορούμε να μείνουμε πίσω.»

Για τη προσαρμογή του στον Ηρακλή:

«Δεν ήταν δύσκολο να εγκλιματιστώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Όλα λειτουργούν καλά, πιστεύουμε στην άνοδο. Πρέπει να ανέβει η ομάδα στην Α εθνική. Αν δε το πιστεύαμε δε θα ήμασταν στον Ηρακλή. Με τη βοήθεια του κόσμου και τη θέληση που έχουμε όλοι, η ομάδα θα τα καταφέρει.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: