Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Έπρεπε να δώσουμε τη χαριστική βολή»

«Έπρεπε να δώσουμε τη χαριστική βολή»
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία 1-1 που πήρε στο «Ολίμπικο» με τη Λάτσιο η ομάδα του, ήταν ο Τζανπιέρο Βεντούρα. Ο προπονητής της Τορίνο, ωστόσο, παραπονέθηκε στους παίκτες του, γιατί όταν είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, δεν κατάφεραν να σκοράρουν για δεύτερη φορά, δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους να ισοφαρίσουν.

Μετά το εντυπωσιακό 1-5 που πέτυχε στο τέλος του Σεπτεμβρίου στο Μπέργκαμο με αντίπαλο την Αταλάντα, η Τορίνο δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης. Εναλλάσσει τις ήττες με τις ισοπαλίες, κάτι που έκανε και στο δύσκολο ματς του «Ολίμπικο» με αντίπαλο τη Λάτσιο. Προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα από την Πάρμα με 3-1, κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 1-1 με τους πρωτευουσιάνους.

Ο προπονητής της Τορίνο, Τζανπιέρο Βεντούρα, έμεινε ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό, αλλά έψεξε και τους παίκτες του, που δεν πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ. «Στο πρώτο ημίχρονο δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να κάνουν ευκαιρίες. Παίζοντας πολύ καλά, καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και να πάρουμε το προβάδισμα. Εκεί έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο και να κάνουμε το 2-0, τελειώνοντας, ουσιαστικά, το παιχνίδι. Όταν οι αντίπαλοι βρίσκονταν σε δύσκολη θέση, έπρεπε να τους δώσουμε τη χαριστική βολή. Κρίμα», είπε με παράπονο ο Βεντούρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πιέστηκε πολύ η Τορίνο. «Φυσιολογικό αυτό, αφού η Λάτσιο, που είναι πολύ καλή ομάδα, ήθελε να ισοφαρίσει. Μας πίεσαν, μας δυσκόλεψαν, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τον έναν βαθμό. Γενικά, πάντως, η Τορίνο άξιζε την ισοπαλία. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», ήταν η άποψη του προπονητή της Τορίνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: